Red Bull Dance Your Style: Ο πιο δυνατός ελληνικός street dance διαγωνισμός επιστρέφει! | Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Κυριακή, 14 Απρ 2024 από 17:00 - 23:59

Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»

Εκδήλωση

Έλα να δεις από κοντά τους καλύτερους χορευτές στην Ελλάδα, ψήφισε τις αγαπημένες σου κινήσεις και αποφάσισε ποιος θα πάει στον παγκόσμιο τελικό!

Τι είναι το Red Bull Dance Your Style;

Ένας μοναδικός 1vs1 street dance διαγωνισμός όπου κορυφαίοι χορευτές από όλη την Ελλάδα διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό και εσύ έχεις την ευκαιρία να αποφασίσεις ποιος θα είναι αυτός. Μέσα από απρόβλεπτες εναλλαγές mainstream κομματιών μουσικής θα δεις απίστευτα χορευτικά από διαφορετικά στυλ χορού – popping, locking, whaacking, voguing, house, και hip-hop – και θα επιλέξεις εκείνους που θα σε συναρπάσουν.

Από το 2011 όταν πρωτοξεκίνησε τo Red Bull Dance Your Style στη Γαλλία και έπειτα, ο διαγωνισμός έχει καταφέρει να εξαπλωθεί από άκρη σε άκρη του κόσμου συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή χορευτών καθώς είναι διασκεδαστικός, χαλαρός και απρόβλεπτος. Ένα μεγάλο πάρτι όπου κάθε street dancer, ανεξάρτητα από το στυλ του μπορεί να ανέβει στο dance floor και να χορέψει με μουσικές που κυμαίνονται από πρόσφατες επιτυχίες της ποπ μουσικής έως κομμάτια της κλασικής, ακόμη και electro.

Περισσότεροι προκριματικοί φέτος σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Αθήνα:

Οι προκριματικοί του Red Bull Dance Your Style «μεγαλώνουν» και γίνονται 3:

Οι χορευτές φέτος έχουν περισσότερες ευκαιρίες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν με την έκφραση, την παρουσίαση & το ταλέντο τους και εσύ από την άλλη έχεις περισσότερες ευκαιρίες να μπεις για λίγο στα παπούτσια του κριτή και να αναδείξεις τους 4 καλύτερους χορευτές από κάθε προκριματικό. Το χεις;

Μη χάσεις τον Ελληνικό Τελικό:

Μετά τους 3 προκριματικούς σειρά έχει ο ελληνικός τελικός που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 17:00. Οι 12 φιναλίστ των προκριματικών θα δώσουν ραντεβού με 4 ακόμα χορευτές – 2 νικητές από το “Believe Athens” και 2 από το “Battle of the Best”.

Η πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου θα γεμίσει από επικές μάχες, απίστευτα moves και μουσικές που θα ξεσηκώσουν όσους παρευρεθούν.

Εσύ αποφασίζεις ποιος θα κερδίσει!

Μπλε ή κόκκινη γωνία; Από τους χορευτές που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις το μεγάλο νικητή, ο οποίος θα ταξιδέψει στην «πόλη των ονείρων», τη Μουμπάι της Ινδίας στις 9 Νοεμβρίου 2024.

Με την συνδιοργάνωση του σταθμού ‘Κανάλι Ένα’ του Δήμου Πειραιά.

Χορηγός του Red Bull Dance Your Style είναι το Hall Of Brands

Μάθε περισσότερα στο RedBull.com/DanceYourStyle

Δες live moments, video & photos στο TikTok και Instagram

#redbulldanceyourstyle