Summer Love Festival | 20 Χρόνια Trashformers & 80s-90s-00s & Special guests | Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Τετάρτη, 12 Ιουν 2024 από 21:00 - 23:59

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Μια συλλεκτική μουσική εκδήλωση που θα έχουμε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να απολαύσουμε! 

Το Summer Love Festival θα υποδεχτεί στη σκηνή τους TRASHFORMERS που θα γιορτάσουν τα 20 χρονια διαγαλαξιακης διασκέδασης με ένα μεγαλειώδες εορταστικό τρίωρο show. Σε αυτή τη βραδιά, γιορτή για τη μουσική, δεν θα μπορούσαν να λείψουν φυσικά, Super Guests (TBA), οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες από τα 80s-90s-00s που σημάδεψαν με τα τραγούδια τους τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας!
[ετοιμαστείτε για πολύ hot line-up!]

Οι TRASHFORMERS, το team που ξεκίνησε την αναβίωση των 90s και έγινε γνωστό για τα απίστευτα show - parties, θα παρουσιάσει το απόσταγμα όλων των εμπειριών αυτού του μαγικού μουσικού ταξιδιού σε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα!

Ο Love Radio, ο αγαπημένος σταθμός, που εκφράζεται με τεράστια σχέση πάθους με τα 80s, 90s και millenniums θα είναι φυσικά εκεί για την πιο τέλεια, σπάνια, καλοκαιρινή βραδιά που έχουμε ζήσει ποτέ, κάνοντας τη νοσταλγία να βαράει κόκκινο!

DISCLAIMER: Στο event θα παίξουν πολλές χορευτικές επιτυχίες, η διοργάνωση δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για φαινόμενα υπερβολικής διασκέδασης!!! <3

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει με τα SUPER EARLY BIRD tickets (περιορισμένου αριθμού) πριν γίνουν οι ανακοινώσεις των Super Guests.

Προλάβετε!

Πληροφορίες:

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024
doors open: 19:00 / show starts: 21:00
Προπώληση: more.com