Σεμινάριο "Deep Web"

Δευτέρα, 03 Ιουν 2019 από 18:00 - 20:30

Innovathens, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, INNOVATHENS, 11854

Είσοδος Ελεύθερη

Επιχειρηματικότητα

Σεμινάριο "Deep Web"

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, στις 18:00 – 20:30

( Ώρα προσέλευσης: 17:45)

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα’‘Deep Web’’.

Όχι!!! Δεν πρόκειται για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας,  με θέμα το deep space, το βαθύ διάστημα και την σκοτεινή ύλη, αλλά για το βαθύ και αφανέρωτο internet όπου μπορεί κάποιος να μπει από έναν κοινό υπολογιστή από το σπίτι του.

Απευθύνεται σε όλους που θέλουν να μάθουν για τη δύναμη της Σκοτεινής Πλευράς του Internet. Σε γονείς που οφείλουν να γνωρίζουν τους κινδύνους που καθημερινά βρίσκονται τα παιδιά τους, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε φορείς που θα πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα. Σε όσους θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να καταλάβουν τι είναι τελικά το internet και το βάθος που έχει.

Θα δοθεί έμφαση:

- Στα Dark Sides των Social Media

- Στην επίδραση των Social Media στο μυαλό του ανηλίκου και του ενήλικα

- Σε τεχνικές που θα ανακαλύψετε ότι τελικά το Internet έχει μια Σκοτεινή Πλευρά

Επιπλέον θα απαντήσουμε στα ερωτήματα:

-Είναι ασφαλές και ανώνυμο τελικά το internet;

-Υπάρχει λόγος να έχω πρόσβαση στο Deep Web;

- Τι βλέπω εκεί και πως μπαίνω;

-Τα επίπεδα βάθους του Deep Web!

- Security στον Ηλεκτρονικό μας περιηγητή!

Για την παρακολούθηση της ενότητας θα πρέπει να είστε άνω των 21 ετών.

Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος, Ph.D

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος,Ph.D είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Επιπλέον, έχει 3 Μετα-Διδακτορικούς τίτλους στην Συμπεριφορά Καταναλωτή, στο Digital Branding και στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns. 

Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.

Στην Ακαδημαική καριέρα του έχει πάνω από 9.500+ ώρες Διδασκαλίας στην Ελλάδα και πάνω από 2.500+ σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή. Για την παρακολούθηση της ενότητας θα πρέπει να είστε άνω των 21 ετών.