32η SciFY Academy

Τρίτη, 11 Ιουν 2019 από 19:00 - 20:30

Innovathens, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, INNOVATHENS, 11854

Είσοδος ελεύθερη

Επιχειρηματικότητα

32η SciFY Academy

Νανοτεχνολογία & Τεχνητή Νοημοσύνη: Η μεγάλη σύνθεση

Η SciFY, το ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και το INNOVATHENS powered by Samsung, σας προσκαλούν στην 32η SciFY Academy με θέμα, “Νανοτεχνολογία & Τεχνητή Νοημοσύνη: Η μεγάλη σύνθεση”, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, στις 19:00, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (χώρος διεξαγωγής: INNOVATHENS powered by Samsung - Αεριοφυλάκιο 2, Γκάζι, Αθήνα). 

Nano & AI: Πως μπορούν να συνδυαστούν τα δύο μεγαλύτερα trends των νέων τεχνολογιών;

Και κυρίως ποια είναι τα αποτελέσματα αυτής της μεγάλης σύνθεσης;

Το τελευταίο σεμινάριο της σειράς SciFY Academy: “Νανοτεχνολογία” το αφιερώνουμε στο μέλλον της επιστήμης, της τεχνολογίας και σε όλες τις εφαρμογές που έρχονται από την μεγάλη αυτή σύνθεση.

Κλείστε το εισιτήριό σας για τη SciFY Academy εδώ

Ομιλητές στο σεμινάριο θα είναι ο Δρ. Βασίλης Κωνσταντούδης, Ερευνητής στο Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας στο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" καθώς και ο Δρ. Γιώργος Γιαννακόπουλος, Ερευνητής Τεχνητής Νοημοσύνης στο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος", Συνιδρυτής της SciFY και Μέλος ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης, όπου με τη μεγάλη τους εμπειρία θα μας μεταφέρουν στο μέλλον μιλώντας μας για το τι γίνεται όταν συνδυάζουμε τη Νανοτεχνολογία με Τεχνητή Νοημοσύνη.  

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ερευνητές, επαγγελματίες και φοιτητές  τεχνολογίας, θετικών επιστημών κλπ. Όπως κάθε μήνα η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όσες και όσους ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνολογίες και την επιστήμη.

Η SciFY Academy είναι μία ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο σειρά εκπαιδευτικών δράσεων, από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Science For You - SciFY, για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης. Ήδη, μέχρι τώρα οι ωφελούμενοι έχουν φτάσει τους 10.000+ και οι δράσεις συνεχίζονται.________________________________________

Είσοδος ελεύθερη ‐ Δηλώσεις συμμετοχής: http://go.scify.gr/sfacIN32Tickets

Χώρος διεξαγωγής: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Κτήριο INNOVATHENS – Αεριοφυλάκιο 2

Βεβαίωση Παρακολούθησης (ηλεκτρονικά)

Facebook Event: http://go.scify.gr/sfacIN32FBEvent

Πρόγραμμα εκδήλωσης: http://go.scify.gr/sfacIN32Progr

Ομιλητές: http://go.scify.gr/sfacIN32Speakers

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: http://go.scify.gr/sfacIN32Info

--

Υπεύθυνη Διοργάνωσης:

Δέσποινα Χαλβατζή, M: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., T: 211 400 4192

Περισσότερες πληροφορίες για τη SciFY: www.scify.org