Events on Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021

Λίστα Εκδηλώσεων

Πολιτισμός στην Αθήνα | Ο Δήμος Αθηναίων αλλάζει τον πολιτιστικό χάρτη της πόλης. Αλλάζει την πόλη. Για όλους.

Πέμπτη, 22 Απρ 2021 - Παρασκευή, 30 Ιουλ 2021

Στην υλοποίηση ενός τριετούς σχεδίου για τον πολιτισμό, που στοχεύει πρωτίστως στην ενίσχυση των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι έχουν πληγεί σημαντικά λόγω της υγειονομική κρίσης,  στην αξιοποίηση και τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών, αλλά και στην πραγματοποίηση ενός ενιαίου προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων για όλους, προχωρά ο Δήμος Αθηναίων.

Για την εφαρμογή του προγράμματος ο Δήμος Αθηναίων ενώνει δυνάμεις με τους δύο φορείς πολιτισμού της πόλης που έχουν στο δυναμικό τους ανθρώπους με πολυετή εμπειρία και σημαντική τεχνογνωσία, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και την Τεχνόπολη. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή και η Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.  Επίσης, συμπράττει με το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και την Περιφέρεια Αττικής, ενώ συνεχίζει τις δημιουργικές συνέργειες με τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης μέσω του Athens Culture Net.

INNOVATHENS Education | Ιούνιος 2021

Τρίτη, 01 Ιουν 2021 - Πέμπτη, 01 Ιουλ 2021

INNOVATHENS Education

Ιούνιος 2021 - Μέσω ΖΟΟΜ ή live streaming

Θέλεις να γίνεις ειδικός στο digital marketing και να γνωρίσεις το περιβόητο SEO; Θα ήθελες να μάθεις πώς αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά μία κρίση στην εποχή της πανδημίας; Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τα μυστικά της συμπεριφοράς καταναλωτή; Όλες οι απαντήσεις στα online workshops του INNOVATHENS!

Το INNOVATHENS, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, εγκαινιάζει το εκπαιδευτικό καλοκαίρι με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα σχεδιασμένο σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς και της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα Ιουνίου απαρτίζουν αγαπημένα αλλά και νέα εργαστήρια και δωρεάν σεμινάρια με βασικούς άξονες το digital marketing, την αντιμετώπιση κρίσεων στην covid-19 εποχή και τη συμπεριφορά καταναλωτή. 

Dinner in the Sky Athens | Από 02 Ιουνίου 2021

Τετάρτη, 02 Ιουν 2021 - Παρασκευή, 02 Ιουλ 2021

Το Dinner in the Sky Athens επιστρέφει δυναμικά.. στον ουρανό της πόλης, για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές, απίστευτη θέα στην Ακρόπολη και μια εμπειρία που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή! 

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό | Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2021

Τετάρτη, 09 Ιουν 2021 - Δευτέρα, 20 Σεπ 2021

CultureisAthens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα

Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2021

Τεχνόπολη – Θέατρο Κολωνού – Θέατρο Γκράβας – Κιν/φος ΑΒ

4 χώροι – 100+εκδηλώσεις

Μουσική – Θέατρο – Χορός 

Τα φώτα του πολιτισμού «ανάβουν» ξανά και ο Δήμος της Αθήνας προσφέρει ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, συναυλίες, χορό, θεατρικές παραστάσεις για μεγάλους και παιδιά σε 4 εμβληματικούς χώρους της πρωτεύουσας.

Έκθεση Φωτογραφίας OKANA- Διαδρομές | 17 – 26 Ιουνίου 2021

Πέμπτη, 17 Ιουν 2021 από 10:00 - Σάββατο, 26 Ιουν 2021 εώς 16:00

Ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου 2021, διοργανώνει Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Διαδρομές» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα στις Δεξαμενές Καθαρισμού.

Το εκτιθέμενο φωτογραφικό υλικό προέρχεται από τη Λέσχη Φωτογραφίας του ΕΚΚΕΕ του ΟΚΑΝΑ και πιο συγκεκριμένα απαρτίζεται από φωτογραφίες των πρώην ουσιοεξαρτημένων μελών του. 

Athens Music Week | Hybrid Edition | 22-26 Ιουνίου 2021

Τρίτη, 22 Ιουν 2021 - Σάββατο, 26 Ιουν 2021

Athens Music Week 2021: Επιστρέφει σε υβριδική μορφή, με πολλή μουσική, καινοτόμες διαδικτυακές δράσεις και ένα ιδιαίτερο live stage!


Από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου 2021, το Athens Music Week (AMW) επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και αναδεικνύει όλες τις πτυχές της Μουσικής Βιομηχανίας, μέσα από επιλεγμένες ομιλίες, εργαστήρια, σεμινάρια, showcases και ένα μεγάλο live event!

Athens Music Week | Live Stage | Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Σάββατο, 26 Ιουν 2021 από 20:30

Good Job Nicky - Solmeister - Atomic Love

O πιο φρέσκος ήχος της πόλης στο Live Stage του Athens Music Week

Το Athens Music Week ολοκληρώνει τις δράσεις του με μία μεγάλη συναυλία στο Main Stage της Τεχνόπολης, το Σάββατο 26 Ιουνίου παρουσιάζοντας τους Έλληνες καλλιτέχνες που ξεχώρισαν την τελευταία χρονιά, σκαρφάλωσαν αστραπιαία στα charts, έγιναν viral σχεδόν εν μια νυκτί και σε κάθε story γράφουν ιστορία…