Events on Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021

Λίστα Εκδηλώσεων

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό | Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2021

Τετάρτη, 09 Ιουν 2021 - Δευτέρα, 20 Σεπ 2021

CultureisAthens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα

Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2021

Τεχνόπολη – Θέατρο Κολωνού – Θέατρο Γκράβας – Κιν/φος ΑΒ

4 χώροι – 100+εκδηλώσεις

Μουσική – Θέατρο – Χορός 

Τα φώτα του πολιτισμού «ανάβουν» ξανά και ο Δήμος της Αθήνας προσφέρει ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, συναυλίες, χορό, θεατρικές παραστάσεις για μεγάλους και παιδιά σε 4 εμβληματικούς χώρους της πρωτεύουσας.

INNOVATHENS Education | Σεπτέμβριος 2021

Δευτέρα, 30 Αυγ 2021 - Πέμπτη, 16 Σεπ 2021

INNOVATHENS Education

Σεπτέμβριος 2021 - Μέσω ΖΟΟΜ 

Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Θέλεις να γίνεις ειδικός στο digital marketing και να γνωρίσεις σε βάθος τα social media; Ετοιμάζεσαι να ανοίξεις επιχείρηση και επιθυμείς να μάθεις τα πάντα στα πρώτα σου βήματα; Σε ενδιαφέρει το events management ή το project management;Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του INNOVATHENS θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για τον τομέα που σε ενδιαφέρει!

Μουσική Τεχνόπολη - Σεπτέμβριος 2021

Τετάρτη, 01 Σεπ 2021 - Κυριακή, 19 Σεπ 2021

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, η Μουσική Τεχνόπολη επιστρέφει για τη 2η σεζόν της και, μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει στην πιο εμβληματική σκηνή της πόλης ένα πλούσιο πρόγραμμα με μεγάλους καλλιτέχνες, καλλιτέχνες – έκπληξη, σημαντικά φεστιβάλ που φέρνουν μαζί τους ό,τι πιο σύγχρονο έχει να δείξει η εγχώρια και διεθνής σκηνή, σε ένα ρεπερτόριο που τα έχει όλα!

Και όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο Γκάζι κάτω από τις τρεις κόκκινες καμινάδες, μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις συναυλίες – όπως και πέρυσι – απ’ όπου κι αν βρίσκονται μέσω live streaming.

Off The Hook Festival | Παρασκευή 3 & Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Παρασκευή, 03 Σεπ 2021 - Σάββατο, 04 Σεπ 2021

Το Off The Hook Festival επιστρέφει... και γίνεται Hybrid!

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συναντιούνται στην σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, συστήνοντας το Off The Hook Live και υπόσχονται όλες τις συναυλιακές συγκινήσεις που έχουμε στερηθεί εδώ και καιρό.

Ταυτόχρονα τα Off The Hook Secret Gigs, δίνουν σε πολύ λίγους τυχερούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγαπημένους εγχώριους καλλιτέχνες σε ultra exclusive ζωντανές εμφανίσεις, μέσω της πλατφόρμας What’s Up Experiences.