Events on Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Λίστα Εκδηλώσεων

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό | Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2021

Τετάρτη, 09 Ιουν 2021 - Δευτέρα, 20 Σεπ 2021

CultureisAthens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα

Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2021

Τεχνόπολη – Θέατρο Κολωνού – Θέατρο Γκράβας – Κιν/φος ΑΒ

4 χώροι – 100+εκδηλώσεις

Μουσική – Θέατρο – Χορός 

Τα φώτα του πολιτισμού «ανάβουν» ξανά και ο Δήμος της Αθήνας προσφέρει ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, συναυλίες, χορό, θεατρικές παραστάσεις για μεγάλους και παιδιά σε 4 εμβληματικούς χώρους της πρωτεύουσας.

INNOVATHENS Education | Σεπτέμβριος 2021

Δευτέρα, 30 Αυγ 2021 - Πέμπτη, 16 Σεπ 2021

INNOVATHENS Education

Σεπτέμβριος 2021 - Μέσω ΖΟΟΜ 

Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Θέλεις να γίνεις ειδικός στο digital marketing και να γνωρίσεις σε βάθος τα social media; Ετοιμάζεσαι να ανοίξεις επιχείρηση και επιθυμείς να μάθεις τα πάντα στα πρώτα σου βήματα; Σε ενδιαφέρει το events management ή το project management;Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του INNOVATHENS θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για τον τομέα που σε ενδιαφέρει!

Μουσική Τεχνόπολη - Σεπτέμβριος 2021

Τετάρτη, 01 Σεπ 2021 - Κυριακή, 19 Σεπ 2021

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, η Μουσική Τεχνόπολη επιστρέφει για τη 2η σεζόν της και, μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει στην πιο εμβληματική σκηνή της πόλης ένα πλούσιο πρόγραμμα με μεγάλους καλλιτέχνες, καλλιτέχνες – έκπληξη, σημαντικά φεστιβάλ που φέρνουν μαζί τους ό,τι πιο σύγχρονο έχει να δείξει η εγχώρια και διεθνής σκηνή, σε ένα ρεπερτόριο που τα έχει όλα!

Και όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο Γκάζι κάτω από τις τρεις κόκκινες καμινάδες, μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις συναυλίες – όπως και πέρυσι – απ’ όπου κι αν βρίσκονται μέσω live streaming.

Gas Mystery: Ένα συναρπαστικό escape game στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Τετάρτη, 15 Σεπ 2021 - Πέμπτη, 15 Σεπ 2022

Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι γρίφων με φόντο το παλιό εργοστάσιο φωταερίου

Για οικογένειες με παιδιά από 9 ετών

Τι ήταν αυτός ο θόρυβος; Σας μυρίζει κάτι; Οι κάτοικοι του Γκαζιού αναφέρουν ότι ακούγονται παράξενοι ήχοι από το εργοστάσιο φωταερίου. Παραπονιούνται για μία έντονα δυσάρεστη μυρωδιά. Κάτι μυστήριο συμβαίνει… Μία ειδική ομάδα επιστημόνων καλείται να βρει τη λύση και να αποτρέψει μία μεγάλη οικολογική καταστροφή που προκαλεί η επεξεργασία γαιανθράκων για την παραγωγή φωταερίου! 

Αλκίνοος Ιωαννίδης “Electric Solo” | Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη, 15 Σεπ 2021 από 21:30

Με ένα solo πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο, ο αγαπημένος τραγουδοποιός εμφανίζεται έτοιμος να μοιραστεί νέες ιστορίες. Μόνος επί σκηνής, ταυτόχρονα όμως μαζί με όλους και όλες μας, αντανακλά τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας.

Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα. Μέσα από την ηχητική παλέτα των πεταλιών της, επιστρέφει, μετά από χρόνια και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στον ηλεκτρικό ήχο. Η ιδιαίτερη αυτή προσέγγιση, μαζί με τη φωνή του, δίνουν νέα μορφή στα τραγούδια του.