Events on Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Λίστα Εκδηλώσεων

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό | Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2021

Τετάρτη, 09 Ιουν 2021 - Δευτέρα, 20 Σεπ 2021

CultureisAthens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα

Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2021

Τεχνόπολη – Θέατρο Κολωνού – Θέατρο Γκράβας – Κιν/φος ΑΒ

4 χώροι – 100+εκδηλώσεις

Μουσική – Θέατρο – Χορός 

Τα φώτα του πολιτισμού «ανάβουν» ξανά και ο Δήμος της Αθήνας προσφέρει ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, συναυλίες, χορό, θεατρικές παραστάσεις για μεγάλους και παιδιά σε 4 εμβληματικούς χώρους της πρωτεύουσας.

Μουσική Τεχνόπολη - Σεπτέμβριος 2021

Τετάρτη, 01 Σεπ 2021 - Κυριακή, 19 Σεπ 2021

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, η Μουσική Τεχνόπολη επιστρέφει για τη 2η σεζόν της και, μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει στην πιο εμβληματική σκηνή της πόλης ένα πλούσιο πρόγραμμα με μεγάλους καλλιτέχνες, καλλιτέχνες – έκπληξη, σημαντικά φεστιβάλ που φέρνουν μαζί τους ό,τι πιο σύγχρονο έχει να δείξει η εγχώρια και διεθνής σκηνή, σε ένα ρεπερτόριο που τα έχει όλα!

Και όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο Γκάζι κάτω από τις τρεις κόκκινες καμινάδες, μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις συναυλίες – όπως και πέρυσι – απ’ όπου κι αν βρίσκονται μέσω live streaming.

Gas Mystery: Ένα συναρπαστικό escape game στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Τετάρτη, 15 Σεπ 2021 - Πέμπτη, 15 Σεπ 2022

Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι γρίφων με φόντο το παλιό εργοστάσιο φωταερίου

Για οικογένειες με παιδιά από 9 ετών

Τι ήταν αυτός ο θόρυβος; Σας μυρίζει κάτι; Οι κάτοικοι του Γκαζιού αναφέρουν ότι ακούγονται παράξενοι ήχοι από το εργοστάσιο φωταερίου. Παραπονιούνται για μία έντονα δυσάρεστη μυρωδιά. Κάτι μυστήριο συμβαίνει… Μία ειδική ομάδα επιστημόνων καλείται να βρει τη λύση και να αποτρέψει μία μεγάλη οικολογική καταστροφή που προκαλεί η επεξεργασία γαιανθράκων για την παραγωγή φωταερίου! 

Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας Προβολές Στο Θερινό Κινηματογράφο AB | 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2021

Παρασκευή, 17 Σεπ 2021 - Σάββατο, 18 Σεπ 2021

Το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, σε μια μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση, προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε 2 κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστέρια! Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου θα γνωρίσουμε τον Τζακ και τον ξεχωριστό μικρό του αδελφό στην τρυφερή οικογενειακή κωμωδία "Ο Αδελφός μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους", που απέσπασε το βραβείο Νεανικού Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου το 2020. Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένο στους λιλιπούτειους σινεφίλ με ένα πρόγραμμα από ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, με απίθανες ιστορίες γεμάτες χρώμα, περιπέτεια, αξέχαστους ήρωες και πολύ (πολύ) γέλιο! 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30.

Τοgether we Fight the Fire | Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Σάββατο, 18 Σεπ 2021

Οι πυρκαγιές που μαίνονταν σε ολόκληρη τη χώρα το τελευταίο διάστημα, άφησαν πίσω τους ανυπολόγιστες καταστροφές και αποκαρδιωτικές εικόνες που μας συγκλόνισαν, μιας και θα χρειαστεί δυστυχώς πολύς καιρός για να γίνουν όλα όπως πριν. Οι 1000mods δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι απέναντι στην καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές για αυτό επέλεξαν να σταθούν στο πλευρό των πληγέντων, με τον δικό τους τρόπο.

Τα λόγια του συγκροτήματος άλλωστε δίνουν το στίγμα των προθέσεών τους: «Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς απέναντι σε όλα αυτά που συνέβησαν πρόσφατα. Άνθρωποι έχασαν σπίτια και περιουσίες ενώ η φυσική καταστροφή ήταν ανυπολόγιστη.