Events on Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Λίστα Εκδηλώσεων

Gas Mystery: Ένα συναρπαστικό escape game στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Τετάρτη, 15 Σεπ 2021 - Πέμπτη, 15 Σεπ 2022

Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι γρίφων με φόντο το παλιό εργοστάσιο φωταερίου

Για οικογένειες με παιδιά από 9 ετών

Τι ήταν αυτός ο θόρυβος; Σας μυρίζει κάτι; Οι κάτοικοι του Γκαζιού αναφέρουν ότι ακούγονται παράξενοι ήχοι από το εργοστάσιο φωταερίου. Παραπονιούνται για μία έντονα δυσάρεστη μυρωδιά. Κάτι μυστήριο συμβαίνει… Μία ειδική ομάδα επιστημόνων καλείται να βρει τη λύση και να αποτρέψει μία μεγάλη οικολογική καταστροφή που προκαλεί η επεξεργασία γαιανθράκων για την παραγωγή φωταερίου! 

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ» | Συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας |Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Τρίτη, 28 Σεπ 2021 από 20:00

Το καλοκαίρι του 2021 σημαδεύτηκε από την πιο καταστροφική πυρκαγιά όλων των εποχών. Οι άνθρωποι και το περιβάλλον των περιοχών αυτών χρειάζονται την βοήθεια όλων μας.

Οι Δήμοι Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μίας μεγάλης συναυλίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν  με τη μορφή υποτροφίας στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών και των δύο Δήμων που ξεκινούν τις σπουδές τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ώστε να στηριχτούν ουσιαστικά οι ανάγκες της φοίτησής τους και να ανακουφιστούν με αυτόν τον τρόπο οι οικογένειές τους.

Επίσης, οι κοινωφελείς επιχειρήσεις των Δήμων θα φροντίσουν ώστε, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη μεγάλη αυτή συναυλία, να στηρίξουν με κάθε τρόπο αναγκαιότητες που προέκυψαν από την φυσική και οικονομική καταστροφή της πυρκαγιάς

Στο κάλεσμά τους συμμετέχουν αφιλοκερδώς, σημαντικοί καλλιτέχνες και δημιουργοί.