Trust in Play Unconference!

Πέμπτη, 31 Οκτ 2019 από 11:00 - 18:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, INNOVATHENS, 11854

Είσοδος ελεύθερη

Εκδήλωση

Ελάτε να στήσουμε μαζί το Trust in Play Unconference! 

Ένα συνεργατικό συνέδριο για το παιχνίδι στην πόλη και τη σημασία του.

Μία ανοιχτή μορφή συνεδρίου με θέμα το παιχνίδι στην πόλη, όπου ο καθένας – ανεξαρτήτως εμπειρίας ή γνώσης – μπορεί να στήσει ένα δικό του session για να μοιραστεί, να συζητήσει και να βρει λύσεις, αξιοποιώντας τη γνώση όλων των συμμετεχόντων. 

Το Unconference πραγματοποιείται στα πλαίσια της εκπαιδευτικής εβδομάδας του Trust in Play: European School of Urban Game Design οπου 80 σχεδιαστές αστικών παιχνιδιών απο όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στην Αθήνα σε μια κοινή εκπαιδευτική εμπειρία. Το Unconference είναι η ευκαιρία να είστε και εσείς μέρος αυτής της εβδομάδας να γνωρίσετε τους συμμετέχοντες και να μοιραστείτε εμπειρίες και πληροφορίες για το παιχνίδι στην πόλη και τη σημασία του!

Τα sessions του Unconference αναπτύσσονται και οργανώνονται επί τόπου από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και η μορφή τους μπορεί να ποικίλλει:

διάλεξη

workshop

γρήγορο brainstorming

παιχνίδι

ανοιχτή συζήτηση

δημιουργικοί τρόποι έκφρασης και επικοινωνίας

και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε 

Πρόκειται για μια σειρά δημιουργικών διαλειμμάτων, όπου δεν υπάρχει ιεραρχία μεταξύ βασικών ομιλητών, επισκεπτών και ακροατών.

Το Unconference θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και είναι ανοιχτό και δωρεάν για όλους. Για συμμετοχή στο Unconference μπορείτε να στείλετε email στο:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

To Trust in Play: European School of Urban Game Design συντονίζεται από το Goethe-Institut Athen και πραγματοποιείται χάρη στην σύμπραξη των Amsterdam University of Applied Sciences - AUAS, του Innovathens και Edgeryders με τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος Creative Europe της Ε.Ε.

Event tags:
Συνέδριο