Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ! | Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Παρασκευή, 25 Ιουν 2021

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Εμείς & Εσύ

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ 

Live

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας πραγματοποιείται 

μαζί με κοινό ξανά!

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας online στο www.viva.gr

Η πιο λαμπερή μουσική διοργάνωση, τα MadVideoMusicAwards 2021 από τη ΔΕΗ έρχονται για 18η χρονιά!

Ο μοναδικός ελληνικός μουσικός θεσμός πραγματοποιείται φέτος, ξανά με κόσμο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας! Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει ξανά δυνατά με την παρουσία κορυφαίων καλλιτεχνών αλλά και κοινού! 

Τα MadVideoMusicAwards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν ακόμα πιο δυναμικά, αφού για πρώτη φορά θα έχουν παράλληλες δράσεις σε διαφορετικούς χώρους! Στην εκδήλωση κορύφωσής τους στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, οι παρευρισκόμενοι θα βιώσουν μία σπάνια μουσική εμπειρία, παρακολουθώντας από κοντά όλες τις απονομές των 16+1 βραβείων, 6 εντυπωσιακά liveacts και μέσω των οθονών του επιβλητικού σκηνικού 15 ακόμα ξεχωριστά acts από ένα άλλο stage και χώρο! 

Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τον παλμό του backstageθα μεταφέρει η Κόνι Μεταξά!

Τα MadVideoMusicAwards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA! Την Κυριακή 4 Ιουλίου θα απολαύσουμε πολλές μουσικές στιγμές, backstageεκπλήξεις και αποκλειστικά στιγμιότυπα σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show! 

Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα MadVideoMusicAwards 2021 από τη ΔΕΗ έχει ήδη ξεκινήσει! Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας online στο www.viva.gr.

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, μέσα από 16+ 1 κατηγορίες βραβείων «φωτίζει» με την ενέργεια της ΔΕΗ, τη δύναμη της ελληνικής μουσικής σκηνής! Το τιμητικό βραβείο MadMusicIcon, θα απονεμηθεί φέτος στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι υποψηφιότητες των φετινών MadVideoMusicAwards από τη ΔΕΗ ανακοινώθηκαν και μπορείτε να ψηφίσετε στο www.mad.gr για να αναδείξετε τους νικητές σε κάθε κατηγορία!

#ΜadVMA21 #MegaTV #ΔΕΗ #DEI_enametomellon #DEI_goesGreen

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates για τα MadVideoMusicAwards 2021 από τη ΔΕΗ καθημερινά στο MADTV, στοMAD Radio 106,2 και στο www.mad.gr

Κατά τη διάρκεια των MadVideoMusicAwards 2021 από τη ΔΕΗ θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η είσοδος στο χώρο ευθύνης της εκδήλωσης επιτρέπεται εφόσον οι κάτοχοι εισιτηρίων:

αα) έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή

αβ) έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα της συναυλίας είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapidtest) ή σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα της συναυλίας. Η αρνητική διάγνωση του ελέγχου με την μέθοδο PCR και της εξέτασης με rapidtest αποδεικνύεται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από διαγνωστικό κέντρο, ενώ η αντίστοιχη διάγνωση με selftest αποδεικνύεται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από το https://self-testing.gov.gr/. 

Ανακάλυψε περισσότερα στα SoMe του MAD:

https://www.instagram.com/mad_tv/

https://www.facebook.com/www.mad.tv

https://twitter.com/madtv

Σχετικά με το GreenPasshome από τη ΔΕΗ

Μία ανάσα από το μέλλον – Το ρεύμα σου γίνεται πράσινο – Η νέα πρόσθετη υπηρεσία της ΔΕΗ που εγγυάται πώς όση ενέργεια καταναλώνεις στο σπίτι σου, τόση παράγεται για σένα από Ανανεώσιμες Πηγές - Ενεργοποίησέ το τώρα με χρέωση 0,80€/μήνα και ΔΩΡΟ οι 3 πρώτοι μήνες.

Περισσότερες Πληροφορίες: 

PROGRESSIVE

Strategy | Communication | Reputation Management

Βασίλης Ξάνθης

Media & New Media Manager

210 7247300 | 6957 202084 |Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.