ONIRAMA Live “Flower To The People Tour” | Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου

Κυριακή, 05 Σεπ 2021 από 20:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Τα τελευταία 20 Χρόνια όταν ακούς ONIRAMA, συνθέτονται συγκεκριμένες εικόνες στο μυαλό, θα περάσεις καλά, θα τραγουδήσεις το ανέφικτο, θα χορέψεις “έστω καθιστός”, θα αφουγκραστείς τη στιγμή, θα δώσεις στην τρέλα σου λιγάκι απ’ το φως.

Όλες τις μαγικές στιγμές, αυτό τον δυναμισμό, τα εκρηκτικά live που «βιώσαμε παρέα», στα εύκολα, στα δύσκολα, στα όμορφα, στα άσχημα, θα ανθίσουν σε μία συναυλία στον αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων / TechnopolisCityofAthens!

Μαζί τους ως special guests o Λεωνίδας Μπαλάφας , οι Γιώργος  και Νίκος Στρατάκης , o Solmeister  και ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Με αφορμή τον επερχόμενο επετειακό δίσκο «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους»,ο οποίος περιλαμβάνει συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, οι ONIRAMA θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τραγούδια σε μοναδικές εκτελέσεις στη συναυλία της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων / Technopolis City of Athensτην Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Το «Ξημερώνει» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021 με την Χάρις Αλεξίου, το νέο τους single “Καλοκαίρι” μαζί με τους Locomondo που κυκλοφόρησε πρόσφατα και η ψηφιακή κυκλοφορία του “Πυροσβεστήρα” όπου συμμετέχει ο Λεωνίδας Μπαλάφας, αποτελούν προπομπούς του πολύ-αναμενόμενου επετειακού δίσκου.

#ONIRAMALIVE

#FlowerToThePeopleTour

Πληροφορίες:

Οι πόρτες ανοίγουν 19.30

Ώρα έναρξης 21.00

Τιμές Εισιτηρίων Από 12€

Προπώληση: viva.gr Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Η συναυλία διατίθεται και σε live streaming. Πατήστε ΕΔΩ.

Κάθε κωδικός εξαργυρώνεται μια φορά και ισχύει για τη διάρκεια της συναυλίας.

* Για να διαβάσετε τους όρους εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.

** Για να ενημερωθείτε σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πατήστε ΕΔΩ.