Συγχρηματοδοτούμενο από το Creative Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Αγαπάς το παιχνίδι, αναρωτιέσαι για το μέλλον των πόλεών μας και ενδιαφέρεσαι για το σχεδιασμό αστικών παιχνιδιών;

Το Trust in Play: European School of Urban Game Design υποστηρίζει νέους επαγγελματίες στον τομέα αυτό, καθοδηγώντας τους να δημιουργήσουν μια βιώσιμη απασχόληση και να εξερευνήσουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης στις πόλεις μας, μέσα από το παιχνίδι.

Προσφέρει δράσεις σε τρία branches: στο Άμστερνταμ, στην Αθήνα και ένα Νομαδικό για εκπαιδευόμενους σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Το Trust in Play αφορά πτυχιούχους ή νέους καλλιτέχνες στον τομέα του σχεδιασμού παιχνιδιών και των αλληλεπιδραστικών εμπειριών αλλά και όσους ασχολούνται με τον πολεοδομικό σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, τον ακτιβισμό ή με κάποιον συναφή τομέα.

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 18 εκπαιδευόμενους της πρώτης ομάδας που θα λάβει μέρος στις δράσεις του Trust in Play, μπορείς να κάνεις την αίτησή σου μέχρι 31 Μαΐου εδώ!

Μάθε περισσότερα: trustinplay.eu

**Το Trust in Play πραγματοποιείται από το Goëthe Institut, το Amsterdam University of Applied Sciences, τους Edgeryders, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το INNOVATHENS powered by Samsung, σε συνεργασία με το Resilient Athens.