Events on Σάββατο, 7 Μαϊος 2022

Λίστα Εκδηλώσεων

Gas Mystery: Ένα συναρπαστικό escape game στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Τετάρτη, 15 Σεπ 2021 - Πέμπτη, 15 Σεπ 2022

Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι γρίφων με φόντο το παλιό εργοστάσιο φωταερίου

Για οικογένειες με παιδιά από 9 ετών

Τι ήταν αυτός ο θόρυβος; Σας μυρίζει κάτι; Οι κάτοικοι του Γκαζιού αναφέρουν ότι ακούγονται παράξενοι ήχοι από το εργοστάσιο φωταερίου. Παραπονιούνται για μία έντονα δυσάρεστη μυρωδιά. Κάτι μυστήριο συμβαίνει… Μία ειδική ομάδα επιστημόνων καλείται να βρει τη λύση και να αποτρέψει μία μεγάλη οικολογική καταστροφή που προκαλεί η επεξεργασία γαιανθράκων για την παραγωγή φωταερίου! 

INNOVATHENS Membership

Πέμπτη, 09 Δεκ 2021 - Παρασκευή, 09 Δεκ 2022

Γίνε μέλος του INNOVATHENS!

Μοναδικά προνόμια, πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και μεγάλες προσφορές για όλο το έτος

Για ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς

Το INNOVATHENS Membership είναι η νέα υπηρεσία του Κόμβου καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για μια ετήσια συνδρομή που εξασφαλίζει στα μέλη αποκλειστικά προνόμια σε προγράμματα και δράσεις για την αυτοβελτίωσή τους καθώς και για την απόκτηση ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων σε διάφορα πεδία της ψηφιακής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά, σε ομάδες εργαζομένων/στελεχών επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους αλλά και σε νέους που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, premium workshops, εξειδικευμένο coaching από έμπειρους επαγγελματίες, networking events και ειδικές επιπλέον παροχές.

Dinner in the Sky Athens | 27 Απριλίου 2022 - 18 Σεπτεμβρίου 2022

Τετάρτη, 27 Απρ 2022 - Κυριακή, 18 Σεπ 2022

Το Dinner in the Sky Athens επιστρέφει δυναμικά.. στον ουρανό της πόλης, για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές, απίστευτη θέα στην Ακρόπολη και μια εμπειρία που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή! 

Φέτος με ανανεωμένο μενού και ακόμα περισσότερη διάθεση το Dinner in the Sky Athens σας υπόσχεται ξεχωριστές πτήσεις κατά το πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα ή πάνω από τα φώτα του αστικού τοπίου. 

Δεν είναι απλώς ένα εστιατόριο, είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι να ζήσουμε για να αφήσουμε πίσω όσα μας κράτησαν μακριά. Ένα γαστρονομικό ταξίδι, μια μοναδική εμπειρία με φόντο την Αθήνα! 

Ανοιχτή Πρόσκληση για κατάθεση προτάσεων για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων «Όλη η Πόλη μια Σκηνή» στο πλαίσιο του Culture is Athens | 06-18 Μαΐου 2022

Παρασκευή, 06 Μάι 2022 - Τετάρτη, 18 Μάι 2022

Ο Δήμος Αθηναίων ανανεώνει το πολιτιστικό ραντεβού του με τους δημότες και τους επισκέπτες της Αθήνας, με δράσεις σε γειτονιές, σε πλατείες,  σε ανοιχτούς αθλητικούς χώρους στις επτά δημοτικές κοινότητες, καθώς  και στα ανοιχτά θέατρα Κολωνού και Γκράβας, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος με τίτλο «Όλη η Πόλη μια Σκηνή». Αφιερώματα, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, πλημμυρίζουν με φως και μουσική την Αθήνα και προσφέρουν διέξοδο από την καθημερινότητα και ευκαιρία για ψυχαγωγία. 

Για την κατάρτιση του προγράμματος και προκειμένου να ενισχυθούν η καλλιτεχνική παραγωγή και οι άνθρωποι του πολιτισμού, ο Δήμος Αθηναίων θα εντάξει ολοκληρωμένες καλλιτεχνικές προτάσεις στο  πρόγραμμα του και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για την υποβολή προτάσεων. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, και η διάρκεια τους θα είναι από 17/6 – 31/7.

Bio Festival 2022 | 6 - 8 Μαΐου 2022

Παρασκευή, 06 Μάι 2022 - Κυριακή, 08 Μάι 2022

Bio Festival 2022: Η μεγάλη «γιορτή» για τα βιολογικά προϊόντα επιστρέφει δυναμικά!  

Έχοντας ως παρακαταθήκη την εξαιρετική επιτυχία που σηµείωσε η πρώτη του διοργάνωση και τις θετικές εντυπώσεις που άφησε σε εκθέτες και επισκέπτες, το 2ο Bio Festival επανέρχεται δυναµικά 6-8 Μαΐου 2022, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, µε τη συµµετοχή των σηµαντικότερων εµπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου. Εµπλουτισµένο µε νέους τοµείς και µε µια ολιστική προσέγγιση για την αειφορία και την κυκλική οικονοµία, επαναπροσδιορίζει την έννοια της βιώσιµης ανάπτυξης, θέτοντας έτσι τις βάσεις ώστε να αποτελέσει σηµαντικό εµπορικό φόρουµ και κοµβικό σηµείο αναφοράς για την κουλτούρα του healthy και eco living στην Ελλάδα.