Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων πρόκειται να αναλάβει με Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων, την Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Πολιτισμού, τη διαχείριση και τη λειτουργία της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους να μισθώσουν χώρους στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, να στείλουν αίτηση και αναλυτικό σημείωμα με την περιγραφή της δραστηριότητάς τους και τη συμφωνία τους ως προς τα κριτήρια της πρόσκλησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023. Οι χώροι που διατίθενται προς μίσθωση είναι περίπου 15 τ.μ.

Ενημέρωση της Τεχνόπολης για το κόστος της εκδήλωσης της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Με λύπη πληροφορούμε το κοινό ότι το δεύτερο τμήμα του Plisskën Festival που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα 12.9.2021 ματαιώνεται.

Δήμος Αθηναίων: Προθεσμία υποβολής προτάσεων για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του επετειακού έτους  2021.

#Μουσική Τεχνόπολη | Από τις 14 Ιουλίου μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Μουσική Τεχνόπολη 2020 | Safety first

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Ανοιχτή και προσβάσιμη μέσω διαδικτύου.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την υποβολή εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων για την χρηματοδότηση της συντήρησης και αναβάθμισης κτιριακών υποδομών της εταιρείας μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»

Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της Οικονομοτεχνικής μελέτης για τη συντήρηση και αναβάθμιση κτιριακών υποδομών της εταιρείας.

Η προγραμματισμένη συναυλία των Μιχάλη Τζουγανάκη, Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη και Natacha Atlas στην Τεχνόπολη 03/ 09/2019  αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία. Σχετικά με την ακύρωση των εισιτηρίων επικοινωνήσετε με το viva.gr, 11876.

Η σημερινή συναυλία 19/7/2019, στα πλαίσια της εκδήλωσης "Νύχτες Ορχήστρας", ακυρώνεται. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Urban Athens Festival δεν θα πραγματοποιηθεί.

Στις 26 Ιουνίου και 27 Ιουνίου θα μείνουν κλειστοί για τους επισκέπτες όλοι οι χώροι του Μουσείου μας καθώς και το Καφέ της Τεχνόπολης, πλην του κτιρίου του Ν. Υδαταερίου που θα είναι ανοικτό στις 26/06 από τις 10.00 ως τις 14.00. Πάλι κοντά σας από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Π100: Ο νέος αγαπημένος πλανήτης των παιδιών είναι η Τεχνόπολη

Γίνε εθελοντής!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 154 ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Α.Ε.».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την ανεύρεση συνεργατών για την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού έργου με τίτλο «Smart Atmospheres of Social and Financial Innovation for Innovative Clustering of Creative Industries in MED Area» («SMATH»).

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 19th ATHENS TECHNOPOLIS JAZZ FESTIVAL.

Are you ready to jazz? Το μεγαλύτερο φεστιβάλ jazz μουσικής της Ελλάδας, το Athens Technopolis Jazz Festival, είναι και επίσημα πια 19 ετών και υπόσχεται να επιστρέψει και φέτος – πού αλλού; – στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με πολλή jazz, πολλές παράλληλες δράσεις αλλά και άλλα soon-to-be-announced news!