Dinner in the sky

Πέμπτη, 02 Μάι 2019 από 19:00 - Τρίτη, 24 Σεπ 2019

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Κεντρική Αυλή

Εκδήλωση

Dinner in the sky

Μια μοναδική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι για πρώτη φορά;

Μέχρι που θα φτάσετε για την τέλεια selfie, για να απολαύσετε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με θέα την Ακρόπολη, για να περάσετε υπέροχα με τους φίλους σας ή για να κανονίσετε ένα ρομαντικό δείπνο πάνω από τα φώτα της πόλης;

Ξεκίνησε το 2006 στο Βέλγιο και με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, λειτούργησε και στην Αθήνα το 2015. Από τότε έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 16.000 ξένους και Έλληνες επισκέπτες έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Μία διαφορετική γαστρονομική εμπειρία σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναβρεθεί. Ένα τραπέζι 22 ατόμων, μαζί με τους έμπειρους σεφ μας κι ένα υπέροχο μενού 6 πιάτων σας ανεβάζει στα 40 μέτρα και σας προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία με θέα την πόλη.

Το Dinner in the Sky σας ανεβάζει στον ουρανό, ενώ η νυχτερινή Αθήνα «ζωντανεύει». Το τραπέζι περιστρέφεται αργά για να δείτε την πόλη πανοραμικά. Η φωτισμένη Ακρόπολη χαρίζει ένα μαγευτικό θέαμα σε όσους ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Προσκαλέστε φίλους, αγαπημένους ή συναδέλφους σε ένα ξεχωριστό δείπνο και κάντε την επίσκεψή σας στην Αθήνα πιο ενδιαφέρουσα, συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις με την πιο εντυπωσιακή θέα της πόλης. Απολαύστε ιδιαίτερα πιάτα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση συνοδευόμενα από υπέροχα κρασιά Ελλήνων παραγωγών.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ!