ΜΕΛΙSSES @ Technopolis | Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Τετάρτη, 16 Σεπ 2020 από 21:00 - Πέμπτη, 17 Σεπ 2020 εώς 0:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Οι ΜΕΛΙSSES για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη.

Οι ΜΕΛΙSSES  έχοντας  πραγματοποιήσει περισσότερα από 1000 live στα 11 χρόνια τους ,  αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό  παραμένει  η επαφή τους με τον κόσμο.  Το αγαπημένο  συγκρότημα έρχεται για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες  του αλλά  και από μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Οι ΜΕΛΙSSES ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και  τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο. Με  10 τραγούδια στο ΤΟP 10 του Airplay Chart και 5 singles στο Νο1 για περισσότερες από 70  εβδομάδες αλλά και με περισσότερα  από 280.000.000 views στο YouTube, το  συγκρότημα έχει αποδείξει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου. Στα 11  χρόνια της  καλλιτεχνικής  τους δραστηριότητας  έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής  με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής αποδεικνύοντας ότι στη μουσική δεν υπάρχουν στεγανά. 

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε με τους φίλους μας κάτω από τις νέες συνθήκες που έχουν  επιβληθεί σε όλους μας  είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στην ιστορική Τεχνόπολη που φέτος κατάφερε να αποτελέσει τον νο 1 προορισμό για συναυλίες στην Ελλάδα αλλά παράλληλα να αποτελέσει και παράδειγμα προς μίμηση αναφορικά με την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Και παρόλο που η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους με αριθμημένες θέσεις, ένα  είναι σίγουρο: το κέφι θα παραμένει αμείωτο." 

Συντελεστές: 

ΜΕΛΙSSES

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ φωνητικά

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ  μπάσο

ΘΑΝΟΣ  Λαΐτσας  κιθάρα 

Μουσικοί 

ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΤΟΥΡΟΥΜΙΔΗΣ πλήκτρα 

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΗΣ ντραμς 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ κρουστά, λύρα, σαξόφωνο 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΕΑΣ τρομπόνι 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ τρομπέτα

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ  ήχος 

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ φώτα  

Πληροφορίες: 

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

Ώρα έναρξης: 21.00

Προπώληση:

Δίκτυο Viva

Ηλεκτρονικά: www.viva.gr

Για να διαβάσετε τους όρους εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ.