Το Athens Coffee Festival επανέρχεται με open air διάθεση | 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2021

Σάββατο, 25 Σεπ 2021 - Δευτέρα, 27 Σεπ 2021

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Επαγγελματίες της καφεστίασης, home baristas και κορυφαίες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρίες καφέ, θα περάσουν τις «πύλες» του Athens Coffee Festival για να δώσουν το σύνθημα της νέας φιλόδοξης εποχής για τον κλάδο.

Η µετά covid εποχή διαμορφώνει ένα αλλαγμένο τοπίο και μια νέα εποχή για τον κλάδο της Καφεστίασης. Οι φρέσκες ιδέες, οι καινοτομίες και η αναβάθμιση προϊόντων και υπηρεσιών, που ανέκαθεν αποτελούσαν βασικά ζητούμενα για τους επαγγελματίες του κλάδου, πλέον είναι πιο αναγκαία και επιτακτικά από ποτέ.

Το 5ο Athens Coffee Festival, το κορυφαίο γεγονός για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του καφέ, επανέρχεται δυναμικά από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνθήκες Covid Free, µε στόχο να συνεχίσει τη συμβολή του ως πολιτισμική παρακαταθήκη στη δυναμική εξέλιξη της κουλτούρας του καφέ στη χώρα µας.

Ο διαρκώς αυξανόμενος ρυθμός εμβολιασμών, που αναμένεται να καλύψει μέχρι τα τέλη του Αυγούστου το 70% και πλέον του γενικού πληθυσμού, θα δημιουργήσει ένα ισχυρό τείχος ανοσίας και κατ’ επέκταση ασφαλείς υγειονομικές συνθήκες, ώστε το σημαντικότερο φεστιβάλ για τον κλάδο του καφέ στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί σε ένα πλέον ασφαλές περιβάλλον και υπό συνθήκες που θα επιτρέψουν την επιτυχή διεξαγωγή του και την μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα που το έχουν χαρακτηρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή που εισήλθε στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας μας.

Το 5ο Athens Coffee Festival θα αποτελέσει για τρεις συνεχείς ημέρες, το κορυφαίο σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και καταναλωτές. Δυναμικό «παρών» θα δώσουν ως εκθέτες μεγάλες παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του καφέ, εταιρείες εξοπλισμού, προμηθευτών ροφημάτων (καφέ, τσάι, energy drinks κλπ), εξειδικευμένα e-shops κ.α., όλα τα διεθνούς φήμης brands αλλά και ελληνικές εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν καταφέρει να γίνουν και αυτές leader του κλάδου στην χώρα μας.

Στους εξωτερικούς χώρους της Τεχνόπολης θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ

Οι προετοιμασίες για το 5ο Athens Coffee Festival έχουν ξεκινήσει και, όπως επιτάσσει η νέα κανονικότητα που έχει δημιουργηθεί, έχουν ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών, όσο και των εκθετών και του προσωπικού τους. Στο πλαίσιο αυτό η διοργανώτρια εταιρεία FORUM ΑΕ, αποφάσισε τα περίπτερα των εκθετών που θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ να αναπτυχθούν αποκλειστικά και µόνο στους υπαίθριους χώρους της Τεχνόπολης, έτσι ώστε εκθέτες και επισκέπτες να µην συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους.