Google Analytics | Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 17:30 - 21:00

Δευτέρα, 18 Οκτ 2021 από 17:30

INNOVATHENS

Εκδήλωση

Σκοπός του προγράμματος είναι η παρουσίαση των κύριων χαρακτηριστικών των εργαλείων webmetrics όπως το GoogleAnalytics, έτσι ώστε οι συμετέχοντες να αντιλαμβάνονται την συμπεριφορά των επισκεπτών, να μάθουν λεπτομέρειες για το πώς αποδίδει η κάθε σελίδα, πόση ώρα παρέμειναν στην ιστοσελίδα, από πού προέρχονται οι επισκέπτες, πόσοι από αυτούς κάνουν ενέργειες που έχουν οριστεί ως στόχοι, καθώς επίσης και να αξιοποιούν τα αποτελέσματα στην διαμόρφωση της προώθησης των Ιστοσελίδων τους.

Απευθύνεται:

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε διαχειριστές Ιστοσελίδων, σε Στελέχη Επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παρακολούθηση και ανάλυση της επισκεψιμότητας του Ιστοτόπου της εταιρίας τους, σε στελέχη του τμήματος πωλήσεων & μάρκετινγκ επιχειρήσεων, αλλά και σε μεμονωμένους χρήστες/φοιτητές.

Θεματολογία Προγράμματος:

Τι είναι το googleanalytics

Περιήγηση στο GoogleAnalytics

Χρησιμότητα

KPIs

Πηγές Επισκεψιμότητας

Conversions

GoalsViews

Σημαντικά Reports

Google Analytics Ecommerce – Χρήσιμα Reports

Google Analytics+Adwords – Google Analytics+Webmaster Tools

Πρακτικές ασκήσεις

Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην Ψυχολογία του Καταναλωτή. Επιπλέον, έχει εξειδίκευση στην Συμπεριφορά Καταναλωτή, στο Digital Branding και στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns. Είναι έμπειρος και εγκεκριμένος καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.

Κόστος Συμμετοχής:

€40

€20 Μέλη Innovathens

Απαραίτητη η προεγγραφή ΕΔΩ!

Γίνε και εσύ μέλος μας και απόκτησε μοναδικά προνόμια. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Με βάση την νέα ΚΥΑ, το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Λειτουργίας του INNOVATHENS ακολουθεί πιστά τα κάτωθι:

1.Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν α) πιστοποιητικό εμβολιασμού ή β) πιστοποιητικόνόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. 

2.Οι δια ζώσης συμμετέχοντες προσέρχονται κατόπιν προεγγραφής και επιβεβαιωτικού email.

3.Υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους ανεξαιρέτως, καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους μας.