INNOVATHENS Membership

Πέμπτη, 09 Δεκ 2021 - Παρασκευή, 09 Δεκ 2022

INNOVATHENS

Εκδήλωση

Γίνε μέλος του INNOVATHENS!

Μοναδικά προνόμια, πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και μεγάλες προσφορές για όλο το έτος

Για ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς

Το INNOVATHENS Membership είναι η νέα υπηρεσία του Κόμβου καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για μια ετήσια συνδρομή που εξασφαλίζει στα μέλη αποκλειστικά προνόμια σε προγράμματα και δράσεις για την αυτοβελτίωσή τους καθώς και για την απόκτηση ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων σε διάφορα πεδία της ψηφιακής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά, σε ομάδες εργαζομένων/στελεχών επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους αλλά και σε νέους που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, premium workshops, εξειδικευμένο coaching από έμπειρους επαγγελματίες, networking events και ειδικές επιπλέον παροχές.

Γιατί να γίνεις μέλος

Με το προσωπικό, ετήσιο πακέτο του INNOVATHENS Membership μπορεί κάποιος να εξασφαλίσει 50% έκπτωση σε όλα τα σεμινάρια, δωρεάν συμμετοχή σε τέσσερα webinars διάρκειας 8 ωρών, πρόσβαση σε ειδικά άρθρα και podcasts με θέμα το digitalmarketing και τα socialmedia, ειδικές τιμές για συνέδρια και ημερίδες που διοργανώνει ή/και φιλοξενεί το INNOVATHENS, δωρεάν coaching διάρκειας 3 ωρών καθώς και συνεχή συμβουλευτική με στόχο τη δημιουργία ελκυστικού προφίλ στο LinkedIn, το κορυφαίο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την εξεύρεση εργασίας.

Με το ομαδικό, ετήσιο πακέτο του INNOVATHENS Membership, ειδικά σχεδιασμένο για επιχειρήσεις και οργανισμούς, προσφέρεται 50% έκπτωση σε όλα τα σεμινάρια, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση διάρκειας 12 ωρών, δωρεάν συμμετοχή σε δύο premium workshops για τα στελέχη που απασχολούνται στην επιχείρηση ή τον οργανισμό, άρθρα και podcasts για το digital marketing και τα social media με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, δωρεάν συμβουλευτική σε θέματα επιχειρηματικής οργάνωσης και φορολογικών/λογιστικών θεμάτων διάρκειας 4 ωρών, συμμετοχή σε ειδικά meet-ups με experts της επιχειρηματικότητας, συμβουλευτική με θέμα το risk & crisis management, δωρεάν συμμετοχή σε τεχνολογικά workshops και δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διάρκειας 4 ωρών σε θέματα πληροφορικής για την αναβάθμιση της λειτουργίας της εταιρείας ή του οργανισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για το INNOVATHENS Membership, το κόστος της ετήσιας συνδρομής και τη διαδικασία εγγραφής θα βρεις εδώ.

#InnovathensMembership

---------------------------------------------------------------------

About INNOVATHENS

Το INNOVATHENS, που λειτουργεί από το 2014 στο Αεριοφυλάκιο 2 της Τεχνόπολης, αποτελεί σημείο συνάντησης για ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, μέντορες, ερευνητές κι έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δυναμικά κέντρα εκπαίδευσης, δικτύωσης, αλληλεπίδρασης, ανταλλαγής γνώσης και εμπειρίας στην πόλη μας.

Η ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων επιτυγχάνεται μέσα από ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια, workshops, παρουσιάσεις, εκδηλώσεις ενημέρωσης και δικτύωσης, εκθέσεις και φεστιβάλ επιστήμης και τεχνολογίας. Η ενίσχυση του επιχειρηματικού πνεύματος και η προώθηση της καινοτομίας προωθούνται μέσα από τον επιχειρηματικό επιταχυντή (Innovathens Business Accelerator), διαγωνισμούς και hackathons.

Event tags:
INNOVATHENS