Πάτα PAUSE | 14 & 28 Ιανουαρίου 2022 | 11:00 - 12:30

Παρασκευή, 14 Ιαν 2022 από 11:00 - Παρασκευή, 28 Ιαν 2022 εώς 12:30

INNOVATHENS

Εκδήλωση

Πόσες φορές νιώσατε απόντες από την ίδια σας τη ζωή; Πόσες φορές έχετε νιώσει ότι έχετε χάσει στιγμές χαράς, ευτυχίας και επιτυχίας γιατί απλά το μυαλό σας ταξίδευε; Πόσες φορές βρεθήκατε να κυνηγάτε το μέλλον ή κοιτάτε πίσω στο παρελθόν αγνοώντας το παρόν;

Mindfulness ή αλλιώς ενσυνειδητότητα είναι μια δεξιότητα την οποία μπορούμε όλοι μας να καλλιεργήσουμε με στόχο να είμαστε παρόντες και  βιώνουμε τη κάθε στιγμή που ζούμε.

Στο σεμινάριο θα μελετήσουμε το φαινόμενο της ενσυνειδητότητας, τους τρόπους εφαρμογής της. Καθώς και τα σωματικά και ψυχολογικά οφέλη που μας προσφέρει.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η γνωριμία με την έννοιας της ενσυνειδητότητας (mindfulness), καθώς και η απόκτηση βασικών τεχνικών εξάσκησης της ενσυνειδητότητας στη καθημερινή μας ζωή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σε ποιούς απευθύνεται

Σε όλους όσοι επιθυμούν να μάθουν για την ενσυνειδητότητα (mindfulness) και να ανακαλύψουν βασικές τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να είναι παρόν σε κάθε στιγμή της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής τους ζωής.

Θεματολογία

Μοντέλο Επικοινωνίας

Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού

Μηχανισμοί του εγώ

Ενσυνειδητότητα

Τι χρειάζεται για να την ασκήσουμε

Ασκήσεις ενσυνειδητότητας

BONUS !!! Δίδαξε στα παιδιά να βιώνουν την στιγμή

Εργασιακό Άγχος και ενσυνειδητότητα

Αιτίες- Συμπτώματα

Οφέλη Ενσυνειδητότητας

Τεχνικές προσοχής για τη διαχείριση του άγχους

Πληροφορίες Σεμιναρίου:

Το σεμινάριο είναι δωρεάν.

Δείτε Το Live Streaming ΕΔΩ

Εισηγήτρια: Κάσδαγλη Ειρήνη

Professional Certified NLP & Life Coach

Founder & Owner of 365 Evolution Lab

Τα τελευταία 13 έτη εργαζόμουν στην Εθνική Ασφαλιστική, αρχικά στη Διεύθυνση Προσωπικού, στο Τομέα Εκπαίδευσης και τα τελευταία 5 έτη στην Υποδιεύθυνση Εκπαίδευσης Πωλήσεων. Πιστεύω στη δύναμη της γνώσης και της καθημερινής εξέλιξης. Το 2019 τόλμησα να ονειρευτώ και να βάλω νέους στόχους. Απέκτησα νέες γνώσεις και δεξιότητες και έκανα τους στόχους μου πραγματικότητα.

Δημιούργησα την 365 Εvolution Lab με όραμα την καθημερινή μας εξέλιξη. Το μυαλό μας, το σώμα μας είναι ένα εργαστήριο (lab) που κάθε μέρα (365) μπορεί να εξελιχθεί (evolution). Ο καθένας μας μπορεί να πιστέψει στον εαυτό του, να αναπτύξει νέες δεξιότητες, νέες καλές συνήθειες, να απαλλαχθεί από φόβους και φοβίες και όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις τον εμποδίζουν να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει να είναι. Κάθε μέρα είναι μία νέα ευκαιρία να γίνουμε όχι μόνο  η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας αλλά αυτό που πραγματικά επιθυμούμε να είμαστε.