Bio Festival 2022 | 6 - 8 Μαΐου 2022

Παρασκευή, 06 Μάι 2022 - Κυριακή, 08 Μάι 2022

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Bio Festival 2022: Η μεγάλη «γιορτή» για τα βιολογικά προϊόντα επιστρέφει δυναμικά!  

Έχοντας ως παρακαταθήκη την εξαιρετική επιτυχία που σηµείωσε η πρώτη του διοργάνωση και τις θετικές εντυπώσεις που άφησε σε εκθέτες και επισκέπτες, το 2ο Bio Festival επανέρχεται δυναµικά 6-8 Μαΐου 2022, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, µε τη συµµετοχή των σηµαντικότερων εµπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου. Εµπλουτισµένο µε νέους τοµείς και µε µια ολιστική προσέγγιση για την αειφορία και την κυκλική οικονοµία, επαναπροσδιορίζει την έννοια της βιώσιµης ανάπτυξης, θέτοντας έτσι τις βάσεις ώστε να αποτελέσει σηµαντικό εµπορικό φόρουµ και κοµβικό σηµείο αναφοράς για την κουλτούρα του healthy και eco living στην Ελλάδα.

Ηealthy living, η τάση του μέλλοντος

Η εξαιρετικά δύσκολη υγειονοµικά περίοδος του τελευταίου χρόνου, ώθησε τους καταναλωτές να εστιάσουν στην ευεξία και να στραφούν σε τρόφιµα υψηλής ποιότητας και προϊόντα υγείας για την καθηµερινότητά τους. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να φροντίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και να τρώνε πιο υγιεινά, µε αποτέλεσµα να παρατηρείται µία σηµαντική αύξηση στη ζήτηση των βιολογικών προϊόντων, τα οποία αποδεδειγµένα βελτιώνουν το ανοσοποιητικό σύστηµα. Ο αυξανόµενος ενθουσιασµός, για µία υγιεινή διατροφή και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, γίνεται πλέον αισθητός και αναδεικνύει την µεγάλη ανάγκη για τη διεξαγωγή του Bio Festival. 

Νέος ξεχωριστός τοµέας αποκλειστικά µε προϊόντα vegan 

Σε µία εποχή που ο βιγκανισµός είναι παντού στις µέρες µας, αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσµο υιοθετούν τον vegan τρόπο ζωής, το 2ο Bio Festival στηρίζει αυτή την τάση εγκαινιάζοντας έναν νέο τοµέα αποκλειστικά µε vegan προϊόντα. 

Για καταναλωτές & επαγγελµατίες

Το Bio Festival, εκτός από τους καταναλωτές, απευθύνεται και σε όλους τους επαγγελµατίες της Οργανωµένης Λιανικής και της Εστίασης, για τους οποίους τα βιολογικά & φυσικά προϊόντα αποτελούν σηµαντικό µέρος της δραστηριότητάς τους. Έτσι λοιπόν, χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου αλλά και ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που αναζητάει έναν νέο υγιεινό τρόπο ζωής θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες εμπορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις, μικρότερους παραγωγούς αλλά και καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά, ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά προϊόντα καθώς και προϊόντα με βιολογικές Α’ ύλες.

Πληροφορίες:

https://biofestival.gr/