Save a Greek Stray | Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Παρασκευή, 03 Ιουν 2022 από 18:30

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Για 3η χρόνια η Save a Greek Stray ανακοινώνει το SGS Family and Pet Festival που θα διοργανωθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, στον όμορφο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Μαζί μας θα είναι ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Διονύσης Σχοινάς και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Demy για να χαρίσουν στο κοινό ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, γεμάτο με τις αμέτρητες προσωπικές τους επιτυχίες και τις δυνατές τους ερμηνείες. 

Παρουσιάστρια του 3ου SGS Family and Pet Festival  θα είναι η Τζένη Μελιτά.

Σας περιμένουμε από τις 16.00μ.μ. για να ζήσουμε μαζί με τους τετράποδους και δίποδους φίλους μας, μια μέρα γεμάτη από κουνιστές ουρές, Photo Booth για σκυλιά και ανθρώπους, pageant διαγωνισμός και πολλά άλλα!

Η είσοδος του κοινού είναι ελεύθερη.

Ώρα έναρξης της συναυλίας : 18:30 μ.μ

 Λίγα λόγια για τη Save a Greek Stray:

Η Save a Greek Stray, τα τελευταία 5 χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που έχουν ανάγκη για θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με:

Βιβή Χαραλαμπίδη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2295035612

www.saveagreekstray.org

https://www.facebook.com/saveagreekstray/

https://www.instagram.com/saveagreekstray/