Athens Jazz meets jazzahead! | Open Call | Deadline: 23.10

Δευτέρα, 17 Οκτ 2022 - Παρασκευή, 21 Οκτ 2022

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Athens Jazz meets jazzahead!

Open Call για ελληνικά σχήματα & καλλιτέχνες

*Αιτήσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Το Athens Jazz συμπράττει με το θρυλικό jazzahead! και δίνει την ευκαιρία σε δύο ελληνικά σχήματα να διεκδικήσουν μια θέση στο showcase line-up της ετήσιας συνάντησης ολόκληρης της διεθνούς jazz σκηνής στη Βρέμη της Γερμανίας.

Το jazzahead! επιστρέφει, από τις 27 έως τις 30 Απριλίου 2023, και για 4 μέρες καλλιτέχνες, εταιρίες, φεστιβάλ, φορείς, επαγγελματίες του είδους, promoters, bookers, δημοσιογράφοι και όχι μόνο συναντιούνται, δικτυώνονται, ανταλλάσσουν ιδέες και καλές πρακτικές, συμμετέχουν σε συνέδρια και συζητήσεις και παρακολουθούν από κοντά 40 μουσικά showcases με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η jazz σκηνή στην Ευρώπη αλλά και διεθνώς.

Το Athens Jazz κατάφερε να εξασφαλίσει δύο δωρεάν αιτήσεις συμμετοχής για τα showcases του jazzahead! και καλεί ελληνικά σχήματα και καλλιτέχνες να υποβάλουν υποψηφιότητα έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Τα δύο σχήματα που θα επιλεγούν από την καλλιτεχνική επιτροπή του Athens Jazz θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους ανάμεσα στα 16 ευρωπαϊκά – από τα συνολικά 40 – showcases για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μπροστά στη διεθνή jazz κοινότητα αλλά και στο ευρύ κοινό, από τις 27 έως τις 29 Απριλίου 2023, στα stages Hall 7 και Kulturzentrum Schlachthof του jazzahead! στη Βρέμη.

Μην αργείς! Δήλωσε τώρα συμμετοχή και γίνε μέρος του επόμενου jazzahead!

#AthensJazz
#AthensJazzmeetsjazzahead
#jazzahead2023

Η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιότητας:

Χαρακτηριστικά & Οδηγίες:

  • Κατάθεση υποψηφιότητας – Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, 23:59

  • Κατάθεση υποψηφιότητας – Τίτλος: Μουσικός διαγωνισμός για συμμετοχή στο jazzahead!

Οδηγίες αποστολής υλικών:

  1. Η κάθε υποψηφιότητα θα πρέπει να αποτελείται από τέσσερα έως δέκα τραγούδια, ένα βιογραφικό σημείωμα του καλλιτεχνικού σχήματος και τα στοιχεία επικοινωνίας του εκπροσώπου.

  2. Τα τραγούδια θα πρέπει να ψηφιοποιηθούν σε mp3 αρχεία (ποιότητα από 192Kbps έως 320Kbps).

  3. Όλα τα υλικά θα πρέπει να γίνουν upload σε μία πλατφόρμα αποστολής αρχείων (Wetransfer, Sendspace, Dropbox) ως μεμονωμένα αρχεία ή ως ένα αρχείο μορφής zip.

  4. Τα υλικά θα πρέπει να σταλούν μέσω της πλατφόρμας αποστολής αρχείων στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  5. Για να είναι έγκυρη η υποψηφιότητα, θα πρέπει η πλειοψηφία των μελών του μουσικού σχήματος να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 213 0109300 (Υπεύθυνη: Ελίνα Λινοξυλάκη) καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 11:00 έως τις 16:00.

**Για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία jazzy news, ακολουθήστε τις σελίδες του Athens Jazz στα Facebook & Instagram και μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe στο κανάλι του Athens Jazz στο Youtube. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το website του φεστιβάλ athensjazz.gr.