Πρόσκληση ενδιαφέροντος | Έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023

Τρίτη, 31 Ιαν 2023 - Τρίτη, 28 Φεβ 2023

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων πρόκειται να αναλάβει με Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων, την Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Πολιτισμού, τη διαχείριση και τη λειτουργία της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τους ενδιαφερόμενους να μισθώσουν χώρους στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, να στείλουν αίτηση με τα παρακάτω στοιχεία:

• Σύντομο βιογραφικό

• Παρουσίαση με περιγραφή και οπτικό υλικό της δουλειάς/τέχνης τους

• Social Media ή/και Site, αν έχουν

• Στοιχεία επικοινωνίας

και τη συμφωνία τους ως προς τα κριτήρια της πρόσκλησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023. Οι χώροι που διατίθενται προς μίσθωση είναι περίπου 15 τ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

1) Να είναι κάτοικοι Αθηνών ή να έχουν την έδρα της επιχείρησής τους στον Δήμο Αθηναίων.

2) Να έχουν μία παραγωγική δραστηριότητα που να τελείται σε εργαστήριο και να εμπεριέχει την κατασκευή προϊόντων από μία ή περισσότερες πρώτες ύλες.

3) Να ενδιαφέρονται να διαθέτουν το εμπόρευμά τους προς πώληση.

4) Να είναι διατεθειμένοι σε ώρες και ημέρες που θα συμφωνηθούν από κοινού, να επιτρέπουν επισκέψεις και ξεναγήσεις στο εργαστήριο τους, στον χώρο που είναι εγκατεστημένο.

5) Να είναι διατεθειμένοι οι ίδιοι ή συνεργάτες τους να οργανώνουν σε τακτά διαστήματα workshops στα οποία θα παρουσιάζουν σε ενδιαφερόμενους την τέχνη τους και τις τεχνικές τους.

6) Να τηρούν τον Κανονισμό Λειτουργίας της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα παρέχει:

-Τον χώρο με χαμηλό μίσθωμα και με διάρκεια έως δύο χρόνια.

-Τη διοργάνωση σημαντικού αριθμού εκδηλώσεων με μεγάλη επισκεψιμότητα όπου οι μισθωτές θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα και την τέχνη τους.

-Επικοινωνιακή υποστήριξη και προώθηση στο πλαίσιο της ευρύτερης επικοινωνίας της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

-Όλες τις βασικές κοινόχρηστες υποδομές:

  • Φύλαξη

  • Καθαριότητα

  • Internet

Θα εκληφθεί ως σοβαρό πλεονέκτημα στην επιλογή, η πρόθεση μισθωτών που θα θελήσουν να εγκαταστήσουν το εργαστήριο τους στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Η Τεχνόπολη θα επιλέξει τους ενδιαφερόμενους που πληρούν στο σύνολό τους με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις που αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος δεν είναι διαγωνιστική, ενώ η τυχόν επιλογή αντισυμβαλλόμενου έχει το χαρακτήρα αποδοχής πρότασης. Κατά συνέπεια, δεν απαιτείται η διαδικασία της πρόσκλησης να ολοκληρωθεί με σύνταξη «πίνακα κατάταξης» ή αντίστοιχου πίνακα, ενώ όποιος επιλεγεί θα ειδοποιηθεί κατ΄ ιδίαν.