Talent Day - Ετήσια εκδήλωση εκπαιδευτικών και επαγγελματικών ευκαιριών | Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Παρασκευή, 10 Μαρ 2023

Δεξαμενές Καθαρισμού

Εκδήλωση

H Odyssea διοργανώνει Talent Day που θα πραγματοποιηθεί στις 10/03/2023 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στην αίθουσα Δεξαμενές Καθαρισμού! Η Talent Day είναι μια μοναδική ευκαιρία για ταλαντούχα άτομα να επιδείξουν τις δεξιότητές τους, να δικτυωθούν με εταιρείες και να μάθουν από ειδικούς του κλάδου παρακολουθώντας εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και εργασιακής ετοιμότητας. 

Η Talent Day θα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μεγάλα κοινωφελή ιδρύματα  οπού οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επικοινωνήσουν και να διερευνήσουν τη συμμέτοχη τους στα κοινά μας εκπαιδευτικά προγράμματα.

Στα παράλληλα εργαστήρια θα μπορεί να συμμετέχουν όλοι χωρίς προ κράτηση θέσης.  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μια ποικιλόμορφη ομάδα ειδικών που συμμετέχουν ως ομιλητές εργαστηρίων, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών από μη κυβερνητικούς οργανισμούς, εταιρείες εύρεσης προσωπικού και ειδικούς σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Πιστεύουμε ότι αυτή η ποικιλία υποβάθρων και εμπειριών θα δημιουργήσει ένα πλούσιο και δυναμικό περιβάλλον μάθησης για όλους τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 10 επιχειρήσεις, από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους, με περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας διαφορετικών επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα τους τις ανάγκες των θέσεων που έχουν ανοιχτές και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις εργασιακής ετοιμότητας.

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής  βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ: https://share.hsforms.com/1XpmUh_bbRyGA6bfdyfslJQ4sf52

Η Talent Day μας είναι ανοιχτή για όλους όσους αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα ή ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το έργο της Odyssea γενικότερα.