ATHENS HALF MARATHON expo 2023 | 16 - 18 Μαρτίου 2023

Πέμπτη, 16 Μαρ 2023 - Σάββατο, 18 Μαρ 2023

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Η ATHENS HALF MARATHON expo 2023 είναι πλέον γεγονός και με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως η έκθεση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 18 Μαρτίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και θα συνοδεύσει για ακόμη μία χρονιά την ομώνυμη αθλητική διοργάνωση.

Η έκθεση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας αποτελεί κορυφαίο αθλητικό γεγονός με πολιτιστικό πρόσημο που σαφώς εστιάζει στη δρομική και ευρύτερα αθλητική κοινότητα η οποία με το πέρας των ετών αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που αγαπούν το ευ ζην και επιθυμούν να είναι μέρος μιας παγκοσμίου φήμης δρομικής διοργάνωσης και μιας μοναδικής εμπειρίας.

Η ATHENS HALF MARATHON expo θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ένα χώρο εύκολα προσβάσιμο στον ιστό της πρωτεύουσας, με χαρακτήρα, όπου χτυπά η καρδιά της πόλης και θα φιλοξενήσει πληθώρα εκθετών αλλά και επισκεπτών. Ένα μοναδικό τοπόσημο με ιστορία που συνδέει άψογα τη διοργάνωση της έκθεσης με τον αγώνα του Ημιμαραθωνίου Αθήνας. 

Στο πλαίσιο της ATHENS HALF MARATHON expo 2023 οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες αλλά και οι συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες δρομείς, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών, μικρότερων αλλά και μεγαλύτερων, από τους τομείς του αθλητισμού, των προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, της αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, του αθλητικού εξοπλισμού, της αποκατάστασης, του όλο και αναπτυσσόμενου τομέα του αθλητικού τουρισμού που κυριαρχεί στη χώρα μας και συνδυάζεται άρτια με την ενημέρωση για σημαντικά αθλητικά και κυρίως δρομικά γεγονότα, των θαλάσσιων σπορ και ευρύτερα των board sports και του εξοπλισμού τους, τον τομέα των ποδηλάτων αλλά και σχετικών με τον αθλητισμό και την ευζωία εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως σημαντικό κομμάτι της έκθεσης θα είναι αφιερωμένο στη διατροφή, τα super foods, τα βιολογικά προϊόντα αλλά και τη vegan κοινότητα.

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων κρατούν τα σκήπτρα της διοργάνωσης ενώ την παραγωγή της έκθεσης διαχειρίζεται η εταιρεία Be Best.

Αν είστε λάτρης του αθλητισμού τότε δεν πρέπει να λείψετε από αυτή τη μεγάλη γιορτή, από αυτή τη μοναδική διοργάνωση!

Μη λείψει κανείς!

Ωράριο Λειτουργίας:
Πέμπτη 16/03: 13:00 – 20:00
Παρασκευή 17/03: 10:00 – 20:00
Σάββατο 18/03: 10:00 – 18:00


Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.