Future of Work Conference | Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Πέμπτη, 23 Μαρ 2023

Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»

Εκδήλωση

Επαναπροσδιορίζοντας την Ηγεσία, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για την εργασία

 

Το συνέδριο Future of Work παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά η BOUSSIAS events την Πέμπτη 23 Μαρτίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ».

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

Η επικείμενη ύφεση, ο πληθωρισμός και η ενεργειακή κρίση είναι μόνο μερικές από τις επείγουσες καταστάσεις οι οποίες απαιτούν άμεση λήψη αποφάσεων από τις επιχειρήσεις, ενώ επηρεάζουν σημαντικά και τους εργαζόμενους. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι γεωπολιτικές αλλαγές και το δημογραφικό παραμένουν στο επίκεντρο. Οι αλλαγές που έχει επιφέρει στον κόσμο της εργασίας η πρόσφατη πανδημική κρίση είναι δομικές και αυτές διαμορφώνουν, σε συνδυασμό με τις νέες προκλήσεις, την επόμενη ημέρα για την εργασία. Οι επενδύσεις στην τεχνολογία Web 3.0 και στην τεχνητή νοημοσύνη, θα αλλάξουν ριζικά τον χώρο εργασίας και ότι έως τώρα γνωρίζαμε μπαίνει σε μία νέα διάσταση. Υπό τις πιέσεις των επίκαιρων κρίσεων ηγεσία και εργαζόμενοι, καλούνται να προσαρμοστούν άμεσα, να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους και να μετατρέψουν τις νέες προκλήσεις σε ευκαιρίες.

Υπό τον τίτλο «Επαναπροσδιορίζοντας την Ηγεσία για ένα καλύτερο Μέλλον της Εργασίας», το συνέδριο επιχειρεί να προσεγγίσει ολιστικά όλες τις επίκαιρες τάσεις που διαμορφώνουν τον νέο κόσμο της εργασίας.

Συμμετέχουν παρουσιάζουν και συζητούν όλα τα megatrends του Future of Work, διεθνώς διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών οργανισμών και παγκόσμιων φορέων, διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων από την ελληνική αγορά καθώς και ιδρυτές σημαντικών πρωτοβουλιών και πρωτότυπων δράσεων.

Η θεματολογία αντλεί έμπνευση από τους βασικούς πυλώνες: επίκαιρες κρίσεις και νέες προκλήσεις – ανθρωποκεντρική ηγεσία για ένα καλύτερο μέλλον της εργασίας – remote & hybrid – employee benefits και νέες τάσεις – ψυχική υγεία και wellbeing – νέες τεχνολογίες – Τεχνητή Νοημοσύνη – Generational Management – Gen Z – νέα φαινόμενα – έλλειψη ταλέντων – Reskilling, upskilling,  career mobility – προκαταλήψεις που πρέπει να «σπάσουν» - ο νέος χώρος εργασίας κα.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, σε όσους διοικούν ομάδες ανθρώπων και σε όλους όσους αφορά το μέλλον της εργασίας.

 

Πληροφορίες και εγγραφές www.futureofwork.gr

Official Publication: HR Professional

Χρυσός Χορηγός: Edenred

Μεγάλος Χορηγός: Microsoft

Χορηγοί: Avocado Learning Experiences, STIRIXIS Group

Audiovisual Support: CONEQ