Νέο, δια ζώσης Εργαστήριο Θεραπευτικής Φωτογραφίας, για άτομα με εμπειρία καρκίνου στα τελευταία 5 έτη | 28 Μαρτίου - 23 Μαΐου 2023

Τρίτη, 28 Μαρ 2023 - Τρίτη, 23 Μάι 2023

INNOVATHENS

Εκδήλωση

Ο Φορέας Τέχνης στην Υγεία “Eyes of Light” διοργανώνει ένα νέο δια ζώσης εργαστήριο θεραπευτικής φωτογραφίας για 2 ομάδες ατόμων με πρόσφατη εμπειρία καρκίνου. Φιλοξενείται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Το εργαστήριο προσφέρεται δωρεάν σε άτομα με διάγνωση καρκίνου εντός των τελευταίων 5 χρόνων, δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις φωτογραφίας ή εξοπλισμό, πέραν της κατοχής οποιασδήποτε ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας κινητού.

Στόχος του εργαστηρίου να αυξήσουμε την αυτογνωσία, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας, να εκτονώσουμε το στρες και τα δυσάρεστα συναισθήματα, να καλλιεργήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, και να συνδεθούμε με άλλους, μέσα στο ευχάριστο περιβάλλον της ομάδας.

Δείτε περισσότερα για τα εργαστήρια θεραπευτικής φωτογραφίας εδώ.

Ακούστε τους συμμετέχοντες προηγούμενων εργαστηρίων να μιλούν για την εμπειρία τους.

Η θεραπευτική φωτογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων του Eyes of Light, το οποίο είναι ο πρώτος φορέας που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο στην κοινότητα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου στην Ελλάδα. Τα εργαστήρια μας έχουν αναγνωριστεί διεθνώς από το Phototherapy Centre του Καναδά, και η οργάνωση έχει βραβευτεί ως “Best Therapeutic Photography Workshop Provider”, από τα Private Healthcare Awards 2021 της Global Health & Pharma στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε αποτελέσματα από προηγούμενα εργαστήρια μέσα από ανώνυμες αξιολογήσεις.

Διαβάστε για τα οφέλη της θεραπευτικής φωτογραφίας.

 

Πληροφορίες

Έναρξη 1ης ομάδας: 28 Μαρτίου 2023 | Λήξη: 23 Μαΐου 2023

Κάθε Τρίτη 18:00 - 20:00 (εκτός από 11/4 και 18/4)

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο κτήριο του INNOVATHENS (2ος όροφος)

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: https://www.eyesoflight.gr/form1

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Eyes of Light

Φορέας Τέχνης στην Υγεία

Βίκτωρος Ουγκώ 15, Αθήνα 10437

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.eyesoflight.gr