Έκθεση Ακουστικών | Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Σάββατο, 27 Μάι 2023 από 10:00 - 19:00

INNOVATHENS

Εκδήλωση

Ένα ανοιξιάτικο φεστιβάλ ακουστικών, μια έκθεση με την παρουσίαση εκατοντάδων ακουστικών, θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 στο κτήριο ΙΝΝΟVΑΤΗΕΝS της Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

 

Στην έκθεση οι επισκέπτες θα μπορούν να ακούσουν δεκάδες διαφορετικούς τύπους ακουστικών, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις αλλά και να γνωρίζουν τις εταιρείες τα αντιπροσωπεύουν στην Ελλάδα. Συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές του κόσμου με ακουστικά διαφόρων τύπων, κατηγοριών τιμής, τεχνολογιών και σχεδίασης. Από ασύρματα και noise canceling, για μέσα και για έξω από το σπίτι, μέχρι high-end και audiophile μοντέλα.

 

Παράλληλα με τα ακουστικά θα παρουσιαστούν ενισχυτές ακουστικών, πηγές και streamers όπως και πολλά αξεσουάρ που βελτιώνουν την ηχητική απόδοση των ακουστικών. Όποιος τύπος ακροατή κι αν είστε σίγουρα στην Έκθεση θα βρείτε το ακουστικό που ταιριάζει στα γούστα, στο στιλ και στα αυτιά σας.

 

Αν ακούτε μουσική με τις ώρες, θέλετε την ησυχία σας, ασχολείστε με το podcasting ή απλά θέλετε να χάνεστε μέσα στην μουσική τότε σας περιμένουμε το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για μια μοναδική εμπειρία ακρόαση. Ποτέ στην Ελλάδα δεν παρουσιάστηκαν τόσα πολλά ακουστικά μαζί.

 

Η Έκθεση Ακουστικών θα πραγματοποιηθεί και στα δύο επίπεδα του ΙΝΝΟVΑΤΗΕΝS, στο ισόγειο και στο πρώτο όροφο. Ένας όμορφος ανοιχτός χώρος για να προσφέρει εύκολη περιήγηση των επισκεπτών από ακουστικό σε ακουστικό και από εκθέτη σε εκθέτη.

 

Μια μοναδική εκδήλωση που δεν πρέπει κανείς να χάσει. Ο επισκέπτης θα ζήσει, θα ακούσει, θα βιώσει και θα αισθανθεί τα όρια της τεχνολογίας των ακουστικών.

 

Συμμετέχουν όλα τα μεγάλα brands της αγοράς όπως: JBLSennheiserBowers & WilkinsDenonFocaliFi AudioHiFi ManFinalYamahaFiiO, ΒοseTechnicsSoundziBassoGradoMeze AudioStaxShanlingAudezePanasonic και πολλά ακόμη.

 

Διοργάνωση: Περιοδικό Hxos+

Παραγωγή: Hxos Eikona Show

Πότε: Σαββατο 27 Μαϊου 2023, Απο 10.00 Εως 19.00
Που: 
ΙΝΝΟVΑΤΗΕΝS | Τεχνοπολη  Δημου Αθηναιων
Είσοδος Ελεύθερη
Website Εκθεσης

 

Θα υπάρξουν κληρώσεις δώρων, εκπλήξεις και πολλές αγαπημένες μουσικές.