Διήμερο Συνέδριο | «Πρώιμη Παιδική Ηλικία – Παιδικοί Σταθμοί – Τοπική Αυτοδιοίκηση» | 10 – 11 Ιουνίου 2023

Σάββατο, 10 Ιουν 2023 - Κυριακή, 11 Ιουν 2023

Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»

Εκδήλωση

Το συνέδριο απευθύνεται σε παιδαγωγούς πρώιμης παιδικής ηλικίας, νηπιαγωγούς, βοηθούς βρεφονηπιοκόμων, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνιολόγους, φοιτητές, γονείς, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης αρμόδιους για τη χάραξη πολιτικών και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί από το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, αιρετοί και υπηρεσιακά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ειδικοί επιστήμονες και παιδαγωγικό προσωπικό.

 

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

 

Το συνέδριο θα έχει υβριδική μορφή με φυσική παρουσία και διαδικτυακά, μέσω live streaming.

 

Βεβαίωση παρακολούθησης θα δοθεί στους συμμετέχοντες με φυσική παρουσία και για όσους παρακολουθήσουν διαδικτυακά το συνέδριο πρέπει να έχουν αποστείλει e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.έως 07/06/2023, στο οποίο θα αναφέρουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους και το e-mail τους κάνοντας εγγραφή στην πλατφόρμα Ζoom (οδηγίες εγγραφής επισυνάπτονται) ώστε να αποσταλούν οι δύο σύνδεσμοι για την κάθε ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου με τους οποίους θα συνδέονται στον αντίστοιχο σύνδεσμο της κάθε ημέρας πληκτρολογώντας το e-mail και τον κωδικό με τον οποίο έγινε η εγγραφή, προκειμένου να βεβαιώνεται η διαδικτυακή τους συμμετοχή.

 

Επισημαίνεται ότι για όποιον ενδιαφερόμενο παρακολουθήσει διαδικτυακά το συνέδριο, μέσω του καναλιού Youtube του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, χωρίς εγγραφή στην πλατφόρμα Ζoomδεν θα υπάρχει δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης παρακολούθησης.

 

Σύνδεσμοι για παρακολούθηση συνεδρίου χωρίς εγγραφή στο κανάλι Youtube του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής:

Σάββατο: 

Κυριακή: 

 

Πληροφορίες: 210-5102459, 210-5102465

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.dbda.gr