Athens Bar Show 2023 | 7 & 8 Νοεμβρίου 2023

Τρίτη, 07 Νοε 2023 - Τετάρτη, 08 Νοε 2023 εώς 20:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Το Athens Bar Show 2023 θα πραγματοποιηθεί στον ιστορικό χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων στις 7 και 8 Νοεμβρίου.

Η διοργάνωση ξεπερνά τους 10.000 επισκέπτες, ενώ χρόνο με τον χρόνο η προσέλευση αυξάνεται όλο και περισσότερο υπογραμμίζοντας την τεράστια δυναμική της ελληνικής bar σκηνής, η οποία πλέον θεωρείται μία από τις πιο ανεπτυγμένες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η επιλογή του χώρου δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο εικονικά σημεία, και επιπλέον βρίσκεται στο κέντρο της πόλης αλλά και δίπλα στη στάση του Μετρό Κεραμεικός.

Τα 7 κτίρια και 3 αυλές της Τεχνόπολης θα διαμορφωθούν ειδικά για τις ανάγκες του event, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους πιο καταξιωμένους Έλληνες και Διεθνείς bartenders, να εμπνευστείτε από τους διασημότερους hospitality guru της παγκόσμιας αγοράς αλλά και να ενημερωθείτε για όλες τις τάσεις και τα νέα της αγοράς.

Δοκιμάστε πολλά προϊόντα, βρείτε λύσεις για το δικό σας μπαρ, παρακολουθήστε σεμινάρια και ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες και πάρτε ιδέες από τις καινοτομίες που συμβαίνουν τώρα στα καλύτερα bars του κόσμου.

Στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2023, η καρδιά της παγκόσμιας κοινότητας των bars χτυπά στο Athens Bar Show!

Σας περιμένουμε.

Επισκεφθείτε την έκθεση Υπεύθυνα: Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε το Μετρό ή κάποιο από τα πολλά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που εξυπηρετούν την περιοχή για την ασφάλεια και διευκόλυνσή σας.

Η είσοδος στην έκθεση Athens Bar Show επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες των bar & του κλάδου της Φιλοξενίας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Athens Bar Show 2023

Ημερομηνίες: 7-9 Νοεμβρίου

Ώρες λειτουργίας:

7 Νοεμβρίου: 10.00 - 20.00 (Έκθεση)

8 Νοεμβρίου: 10.00 - 20.00 (Έκθεση)

9 Νοεμβρίου: 18.30 - 23.30 (ABS Closing Party)

Luxury Brands Hall

Το 2022 δημιουργήσαμε το "The ABS P.U.B." (Premium και Ultra-Premium Brands), έναν ιδιαίτερο χώρο στον οποίο παρουσιάστηκαν δεκάδες πολυτελή, σπάνια ή απλά μοναδικά brands προς δοκιμή! Φέτος, συνεχίζουμε δημιουργώντας έναν ακόμα πιο ξεχωριστό και ατμοσφαιρικό χώρο για παρουσίαση και γευσιγωσία Premium και Ultra-Premium προϊόντων.
Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες.

Για να μπορείτε να επισκεφθείτε το Luxury Brands Βar, βεβαιωθείτε πως έχετε προμηθευτεί το ειδικό εισιτήριο, που σας δίνει πρόσβαση στο Athens Bar Show και το Luxury Brands Βar.

Tomas Estes’ Agave Embassy

Το Athens Bar Show σας προσκαλεί στο “Tomas Estes' Agave Embassy”, έναν αφιερωμένο χώρο, που τιμά τη μνήμη και την κληρονομιά του Tomas Estes, ενός από τους πιο μεγαλύτερους υποστηρικτές της ελληνικής bar κοινότητας και των αποσταγμάτων αγαύης. Ο Tomas Estes αγάπησε βαθιά την Ελλάδα και το Athens Bar Show και μας έμαθε να εκτιμάμε και να απολαμβάνουμε την τεκίλα, το μεσκάλ και τα άλλα ποτά που προέρχονται από την αγαύη.

Στο Tomas Estes' Agave Embassy θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε περισσότερα γι’ αυτήν τη μοναδική και πολυποίκιλη κατηγορία ποτών, να δοκιμάσετε διάφορες ετικέτες και να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, σεμινάρια και γευσιγνωσίες από ειδικούς. Η είσοδος στο Tomas Estes' Agave Embassy είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες του Athens Bar Show.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τη ζωή και το έργο του Tomas Estes, ενός αξέχαστου φίλου και μέντορα για όλους μας!

New Entries - New Comers Hall

Ένας χώρος αφιερωμένος σε νεα προϊόντα ή υπηρεσίες που παρουσιάζονται στο ABS ή την ελληνική αγορά. Σε αυτή την αίθουσα μπορείτε να βρείτε μοναδικά, ψαγμένα και ιδιαίτερα προιόντα.

"Athens Bar Week" - World's Best Bars Take over the City

Η εμπειρία του Athens Bar Show για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν θα περιοριστεί μόνο στο διήμερο της έκθεσης.

Από την Δευτέρα 6/11 έως και την Τετάρτη 8/11, πολλά events, pop up bars και takeovers λαμβάνουν χώρα, στην πόλη της Αθήνας. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις, τα happenings και τα πάρτυ, αναρτώνται στο πρόγραμμα του «Athens Bar Week», - το επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Athens Bar Show.

Την Πέμπτη 9/11 θα σημάνει η επίσημη λήξη του Athens Bar Week, με την πραγματοποίηση ενός Closing Party στην Τεχνόπολη με πρωταγωνιστές μερικά από τα World’s Best Bars.

Ανακαλύψτε όλα τα events στην ιστοσελίδα του Athens Bar Week*

(*η σελίδα/ημερολόγιο θα ενημερώνεται συνεχώς κατόπιν οριστικοποίησης των λεπτομερειών των εκδηλώσεων - σας προτείνουμε να προσθέσετε ως σελιδοδείκτη τη σελίδα για εύκολη πλοήγηση).

ABS 2023 Closing Party

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, 18:30-23:30, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Γιορτάζουμε το τέλος του Athens Bar Show με το ABS Closing Party.

Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια μοναδική, χαλαρή εμπειρία, με ωραία κοκτέιλ για το κοινό, τους καλεσμένους, τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους και τα στελέχη των εταιρειών που εργάστηκαν και συμμετείχαν στο Athens Bar Show 2023. Μερικά από τα καλύτερα μπαρ από την Ελλάδα, Μεσόγειο, Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο θα αναμίξουν ένα signature cocktail σε συνεργασία με τους εκθέτες και τους φίλους μας.

Early Bird Ticket Phases

Αγοράστε το εισιτήριο σας νωρίτερα σε χαμηλότερη τιμή!

Phase 1: έως 15 Σεπτεμβρίου 2023

Phase 2: 16/9-31/10/23

Phase 3: μετά την 1/11/23

Εισιτήρια

• Εισιτήριο 1 ημέρας: Athens Bar Show 2023: 25,00€

Παρέχει είσοδο στην έκθεση για μία ημέρα.

• Εισιτήριο 2 ημερών: Athens Bar Show 2023: 40,00€

Παρέχει είσοδο στην έκθεση και τις δύο ημέρες.

• Εισιτήριο 2-Day Full Pass (Expo+ Luxury Brands Hall): 55,00€

Διήμερο εισιτήριο για την έκθεση και το Luxury Brands Hall