Ημερίδα «Τεχνολογικές εξελίξεις, το παρόν & το μέλλον στον ΣΔτ1» | Π.Ε.Α.Ν.Δ. | Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Σάββατο, 17 Φεβ 2024

Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»

Εκδήλωση

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.), παραμένοντας σταθερά αφοσιωμένη στον δρόμο της εκπαίδευσης, ενημέρωσης και στήριξης των ατόμων με ΣΔτ1 και των οικογενειών τους, σας καλεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στην ενημερωτική επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει, με θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις, το παρόν & το μέλλον στον ΣΔτ1» στο νέο, πλήρως ανακαινισμένο Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Η ημερίδα, που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και του Δήμου Αθηναίων, θα είναι εκπαιδευτικού/ενημερωτικού χαρακτήρα με ποικίλη θεματολογία, που θα αναπτυχθεί σε 4 Συνεδρίες-Ενότητες, με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση των μελών, ατόμων με διαβήτη τύπου 1 των οικογενειών και των φροντιστών τους. Διακεκριμένοι ομιλητές, κορυφαίοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπρόσωποι εταιρειών θα σας ενημερώσουν για σημαντικές πτυχές της διαχείρισης του ΣΔτ1 και για όλες τις εξελίξεις στο χώρο του ΣΔτ1, ενώ επιπλέον στο πλαίσιο του προγράμματος θα παρουσιασθούν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα των ερευνητικών προγραμμάτων για το ΣΔτ1 που χρηματοδότησε η Π.Ε.Α.Ν.Δ. υλοποιώντας το μακροχρόνιο όραμά της να ανοίξει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση της πάθησης.

Η ημερίδα είναι ανοικτή στο κοινό και προσκεκλημένοι είναι επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα του διαβήτη, τα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ., άτομα με ΣΔτ1 και όλοι όσοι έχουν στο περιβάλλον τους άτομα με ΣΔτ1 και ενδιαφέρονται για την ενημέρωση σχετικά με τη νόσο. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Εφόσον επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα, παρακαλούμε, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης, αποστέλλοντας το ονοματεπώνυμό σας έως τις 15/02/24 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η έγκαιρη προσέλευση στο χώρο είναι αναγκαία καθώς η δέσμευση των θέσεων θα ισχύει μόνο μέχρι την έναρξη του προγράμματος της ημερίδας.