Οι 9 φιναλίστ των HEMI Music Awards

Τετάρτη, 27 Μαρ 2024 - Τετάρτη, 03 Απρ 2024

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Το Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI) ανακοινώνει με ενθουσιασμό τους 9 φιναλίστ για τα HEMI Music Awards (HMA) 2024!

Προερχόμενοι από 9 χώρες της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία), οι 9 καλλιτέχνες του HMA θα έχουν πλέον πρόσβαση σε προγράμματα καθοδήγησης και κατάρτισης που στοχεύουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους με στόχο να βοηθήσουν στην προώθηση της διεθνούς καριέρας τους!

Επιπλέον, θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα περιοδειών του HMA που περιλαμβάνει συνεργασίες με booking managers σε όλη την Ευρώπη, δραστηριότητες δικτύωσης στις 9 εκδηλώσεις συνεργατών του HEMI καθώς και οφέλη ύψους 2.000 ευρώ ανά υποψήφιο!

Σας παρουσιάζουμε με χαρά 9 εξαιρετικούς Ευρωπαίους καλλιτέχνες από ένα ευρύ μουσικό φάσμα όπως ο ζεστός, αναλογικός ήχος των Island Mint από την Τσεχία, η αιθέρια, απόκοσμη ποπ της Εσθονής Αnna Kaneelina, η πολυπρισματική, dance-punk των AMKA από την Ελλάδα, η βαθιά, ψυχεδελική και groovy μουσική του Ουγγρικού συγκροτήματος Freakin’ Disco, το εκρηκτικό και πειραματικό ηχητικό πνεύμα της Lufthansa από τη Βόρεια Μακεδονία, η περιπετειώδης και απρόβλεπτη τζαζ από το πολωνικό σχήμα Immortal Onion, η μελαγχολική, dream-pop του ρουμανικού, γυναικείου ντουέτου Musspell, το δυναμικό και ηλεκτρισμένο indie-punk των Keni Nije Mrtavαπό τη Σερβία και τη καλλιτεχνική και παιχνιδιάρικη power-pop της Σλοβένας Astrid.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τους καλλιτέχνες εδώ!

Οι 9 φιναλίστ του HMA επιλέχθηκαν από μία λίστα 27 υποψηφίων της 1ης φάσης του HMA, των μελών της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής του HEMI που εκπροσωπούν Φεστιβάλ & Showcase Conferences, Μουσικές Σκηνές, Booking Agencies, Μουσικούς Συλλόγους, Export Offices και Μουσικά Μέσα. Γνωρίστε τους όλους εδώ!

----------------------------

Το HEMI Music Awards (HMA) είναι ένα talent program για καλλιτέχνες που θέλουν η μουσική τους να φτάσει σε νέες αγορές και κοινά, που αισθάνονται έτοιμοι να χτίσουν διεθνή καριέρα. Διοργανώνεται από το HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), μία ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στόχο έχει την παροχή υποστήριξης σε καλλιτέχνες και επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας που προέρχονται από τις 9 χώρες που συμμετέχουν στο HEMI: Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία και Σλοβενία.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.hemimusichub.com

 

Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI)

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

web | instagram | facebook  | LinkedIn | Youtube