ThinkBiz Academy 2024 “Unravelling The Unknown” | 26 & 27 Απριλίου 2024

Παρασκευή, 26 Απρ 2024 από 9:30 - Σάββατο, 27 Απρ 2024 εώς 20:00

Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ», Δεξαμενές Καθαρισμού, INNOVATHENS, Άνω Αυλή

Εκδήλωση

Το ThinkBiz Academy 2024 είναι γεγονός!

Το μοναδικό διήμερο πολυσυνέδριο του ThinkBiz έρχεται για 8η συνεχή χρονιά, πιο ανανεωμένο από ποτέ, για να σου προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία επιχειρηματικότητας.

2 παράλληλα stages, πάνω από 30 ομιλητές και trainers, ένα ειδικα διαμορφωμένο Career Agora και πολλές εξωτερικές δράσεις περιμένουν να σε εκπλήξουν!

Ο τίτλος του; Unravelling The Unknown!

Μαζί θα ξετυλίξουμε το κουβάρι του επιχειρείν, ανακαλύπτοντας νέες τεχνολογικές γνώσεις, συμμετέχοντας στην συνειδητή εξέλιξη και εμβαθύνοντας στην ανάπτυξη της νοοτροπίας, μέσα από το ευρύ φάσμα του επιχειρηματικού αγνώστου.

Στις 26 με 27 Απριλίου, στον εμβληματικό χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, ξετυλίγουμε το κουβάρι του αγνώστου υπό το πρίσμα του ThinkBiz Academy 2024: Unravelling the Unknown.

Ακολούθησέ μας κι εσύ στα social media του event και μείνε ενημερωμέν@ για όλες τις εξελίξεις!

Instagram: @thinkbizacademy

Τα εισιτήρια είναι επισήμως διαθέσιμα!

Εξασφάλισε και εσύ τη θέση σου στο πιο «fun» πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας από νέους για νέους. Εξερεύνησε τα 2 παράλληλα stages ομιλιών, περιηγήσου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Career Agora και φυσικά ανακάλυψε τα μοναδικά workshops και τις δραστηριότητες που σε περιμένουν! Αγοράζοντας ένα εισιτήριο και για τις δύο ημέρες του συνεδρίου μπορείς να βιώσεις την απόλυτη επιχειρηματική εμπειρία!

Υ.Γ. Μην ξεχνάς σε περιμένει ένα delegate bag γεμάτο καλούδια και φυσικά πολύ φαγητό!

Disclaimer: Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Career Agora που σου προσφέρει το ThinkBiz Academy 2024, μπορείς να διευρύνεις το δίκτυό σου και να αφήσεις το βιογραφικό σου στις σπουδαίες εταιρείες που θα περιμένουν να σε γνωρίσουν.

Μην αργείς!

Ανέβασε το βιογραφικό σου ΤΩΡΑ εδώ!

Ημερομηνίες:

Παρασκευή 26/04, 09:30 – 20:00
Σάββατο 27/04, 09:30 – 20:00

Πληροφορίες:

thinkbiz.gr