"Τραμπετικη Βραδιά με Νέγρο του Μοριά" Live | Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Τρίτη, 25 Ιουν 2024 από 19:30 - 23:59

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εκδήλωση

Ο Νέγρος Του Μοριά, γνωστός κι ως Black Morris, είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς κι επιδραστικούς καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, τόσο για το απαράμιλλο flow και το μουσικό του blend, όσο και για το stage performing του στο οποίο και είναι ασυναγώνιστος.

Παιδί δεύτερης γενιάς μεταναστών από την Γκάνα, γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους και μεγάλωσε στην Κυψέλη κι από τις πρώτες μέρες της πορείας του στην μουσική, δήλωνε την αγάπη του για την Ελλάδα και φρόντιζε διαρκώς να το δείχνει μέσα από τις συνεντεύξεις, αλλά και το artwork του, με χαρακτηριστικότερα το cover του τσολιά και την εν γένει περσόνα ενός σύγχρονου με την εποχή του ρεμπέτη.

Πρωτοσυστήθηκε στο κοινό μέσα από την συνεργασία του με τον Τάκι Τσαν στα tracks “Είμαι απλός” & “Πώς το χάρηκα” το 2010 -11 κι έκτοτε μέσα από τις solo δουλειές του αλλά και τις λίγες αλλά σημαντικές συνεργασίες του με άλλους artists, έχτισε βήμα-βήμα φήμη και αξιόλογο fan base.

Έχει πραγματοποιήσει σημαντικές συνεργασίες με οργανισμούς όπως η Documenta 14 και το Φεστιβάλ Αθηνών κι Επιδαύρου στην Αντιγόνη του Α. Ραπτοτάσιου, εμφανίστηκε στα φιλμ “Motorway 65” & “Στον θρόνο του Ξέρξη” της Εύης Καλογηροπούλου οι οποίες συμπεριλήφθησαν και βραβεύτηκαν στο επίσημο διαγνωστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών .πρόσφατα πρωταγωνίστησε και στην ταινία “Black Stone” του Σπύρου Ιακωβίδη για την οποία και βραβεύτηκε σε film festivals της Θεσσαλονίκης και του εξωτερικού, ενώ φέτος συμμετείχε και στην παράσταση “Χορός” του Εθνικού Θεάτρου.

Η τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά «ΘΡΑCOΣ» του 2023, έχοντας δίπλα του τον στενό του συνεργάτη και παραγωγό ODYDOZE, εγκαινίασε την δεύτερη φάση της καριέρας του, συνδυάζοντας ραπ με trap τεχνικές και ρεμπέτικα στοιχεία και θεωρείται η μέχρι στιγμής καλύτερη του, κερδίζοντας διθυραμβικό vibe από κοινό και κριτικούς.

Έχοντας ολοκληρώσει έναν χειμώνα κατά τη διάρκεια του οποίου «έτρεξε» ένα μεγάλο πανελλαδικό tour κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τα απανωτά sold out gigs του, ετοιμάζει την μεγαλύτερη έως τώρα γιορτή του, ζωντανά στην Τεχνόπολη, πλαισιωμένος από εκλεκτούς συνεργάτες και special guests, στήνοντας ένα show που δεν έχετε ξαναδεί και για το οποίο η Αθήνα θα μιλάει για καιρό!

Πληροφορίες:

Ώρα έναρξης: 19:30

Τιμές εισιτηρίων: από 10€

Προπώληση: more.com