Κάθε Σεπτέμβριο, μαζί με τη νέα σχολική χρονιά, το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά –παντελώς ακατάλληλο για ενηλίκους, προσεδαφίζεται στην Τεχνόπολη!

Χρώματα, σχήματα, παιχνίδια, μουσικές.. Βαλ’τα μαζί και ανακάτεψέ τα με πολλή φαντασία και πολλά χαμόγελα! Τι άλλο; Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και μία μεγάλη δόση χαράς και ξεγνοιασιάς, μπορεί και δύο, κι έτοιμη η συνταγή! Τι φτιάχνουν όλα αυτά; Μα φυσικά, τον πλανήτη των παιδιών, τον Π100! Πού θα τον βρεις; Οι ακριβείς συντεταγμένες του μας οδηγούν ανάμεσα στις οδούς Πειραιώς 100, Ιάκχου και Περσεφόνης. Πώς θα τον αναγνωρίσεις;

Μα φυσικά, από τις τρεις μεγάλες καμινάδες που τον χαρακτηρίζουν! Τι περιλαμβάνει; Αθλητικές δραστηριότητες για όλους, συναρπαστικά εκπαιδευτικά εργαστήρια με πολλές διαφορετικές θεματικές για όλα τα γούστα, τα αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, διαδραστικές εκθέσεις, λαχταριστά εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, food corner, εργαστήρια χορού, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και performances, ομιλίες και ανοιχτές συζητήσεις για γονείς και πολλές-πολλές εκπλήξεις!

Ο Π100-Πλανήτης Τεχνόπολη είναι ένα πολυθεματικό διήμερο φεστιβάλ για παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως 17 ετών που ήδη την πρώτη χρονιά που παρουσιάστηκε φιλοξένησε περισσότερους από 6.000 επισκέπτες. Στόχος του είναι να καλλιεργήσει τη φαντασία, το σεβασμό, τη δημιουργικότητα, τη συνύπαρξη, την αγάπη και να ταξιδέψει τους γονείς πίσω στην παιδική τους ηλικία. Άλλωστε, «όλοι οι μεγάλοι ήταν παιδιά πρώτα, αλλά λίγοι το θυμούνται».

www.p100.gr

εκδηλώσεις αθήνα εκδηλώσεις αθήνα