Events on Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020

Λίστα Εκδηλώσεων

Vinyl Market

Παρασκευή, 07 Φεβ 2020 από 17:00 - Κυριακή, 09 Φεβ 2020 εώς 22:00

Το μεγάλο event της πόλης έρχεται για τη νέα χρονιά με ένα μεγάλο φεστιβάλ, μία γιορτή για το βινύλιο στις 7 – 8 – 9 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

«Ακούμε με τα μάτια το Μουσείο»

Κυριακή, 09 Φεβ 2020

Ξενάγηση για κωφούς, βαρήκοους και ακούοντες

στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, ενισχύοντας την πρόσβαση των ειδικών ομάδων κοινού στο μουσείο, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 12.00, την ξενάγηση για οικογένειες και παιδιά (8 ετών και άνω) «Ακούμε με τα μάτια το Μουσείο». Πρόκειται για μία ιδιαίτερη οικογενειακή ξενάγηση, ειδικά σχεδιασμένη για κωφούς, βαρήκοους αλλά και ακούοντες, η οποία πραγματοποιείται με παράλληλη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα, σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας «Κρατύλος».  

Στον Πύργο του Εργοστασίου

Κυριακή, 09 Φεβ 2020

Στον πύργο του εργοστασίου
Μικροί καλλιτέχνες εν δράσει!
12 Ιανουαρίου, 9 Φεβρουαρίου & 22 Μαρτίου 2020

Είστε έτοιμοι για μια απολαυστική περιπέτεια αφ’ υψηλού; Γι’ ακόμη μια χρονιά, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να ανέβουν «Στον Πύργο του εργοστασίου» και να φτιάξουν δημιουργικές κατασκευές, στο πλαίσιο των αγαπημένων τους εικαστικών εργαστηρίων που επιστρέφουν στη χειμερινή τους εκδοχή, για τρεις Κυριακές – πού αλλού; – στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων!