Events on Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020

Λίστα Εκδηλώσεων

Solmeister acoustic Feat. WNC | Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Δευτέρα, 24 Αυγ 2020 από 21:00 - Τρίτη, 25 Αυγ 2020 εώς 0:00

Solmeister acoustic

Feat. WNC

Ο αιώνιος έφηβος Solmeister επιστρέφει, στο πιο δύσκολο καλοκαίρι και ταυτόχρονα την πιο γόνιμη φάση της μέχρι στιγμής πορείας του.

Με το “Cool Kids Never Die” του 2016 να έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά εφήβων, “Το Χάρτινο Βασίλειο” του 2019, ως μία πολυδιάστατη ροκ όπερα, να τον βρίσκει σε μία βαθιά σκεπτόμενη διαδικασία, διαφοροποίησης και πειραματισμού, και τον ίδιο αυτή την στιγμή να αναμοχλεύει και πάλι τις emo ρίζες του, σχεδιάζοντας την κυκλοφορία του νέου, επερχόμενου πονήματός του “Τα Λέμε Στην Κόλαση”, ο Solmeister μοιάζει να βρίσκεται σε παροξυσμό έμπνευσης και δημιουργίας, συνυπογράφοντας στιχουργικά, μουσικά και σε επίπεδο παραγωγής και τα τραγούδια του πολυσυζητημένου crew WNC (Wednesday Night Cypher) που επίσης μοιάζει να διανύει την καλύτερη φάση του μέχρι σήμερα.

Δημήτρης Ζερβουδάκης – Γεωργία Νταγάκη | Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Τρίτη, 25 Αυγ 2020 από 21:00 - Τετάρτη, 26 Αυγ 2020 εώς 0:00

Δημήτρης Ζερβουδάκης – Γεωργία Νταγάκη

Φιλική συμμετοχή: Kadinelia

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης συναντά αυτό το καλοκαίρι τη Γεωργία Νταγάκη, σε μια μουσική συνεύρεση που ενώνει το Βορά με το Νότο, τη Θεσσαλονίκη με την Κρήτη. Δύο κόσμους με ξεχωριστά χαρακτηριστικά αλλά με κοινό παρονομαστή την αλήθεια και το πάθος στην έκφραση.

Ενώνουν τις φωνές τους πάνω στη σκηνή, τραγουδώντας ο ένας τα τραγούδια του άλλου αλλά και όσα έχουν ξεχωρίσει, από το ευρύ ρεπερτόριο στο οποίο κινούνται. Από τις ακουστικές μπαλάντες μέχρι την ηλεκτρισμένη ροκ εκφορά, στον ρυθμό και την ένταση! Από τον αμιγώς «λαϊκό» η και «ρεμπέτικο» τρόπο του έντεχνου τραγουδιού, μέχρι τις βιωματικές μελωδίες, με έντονο άρωμα της παράδοσης. Ιδιαίτερα χρωματισμένα από τον Βαλκανικό μας τρόπο. Δοσμένα όλα με αγάπη και φαντασία.