Events on Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Λίστα Εκδηλώσεων

INNOVATHENS Free Workshops | Οκτώβριος 2020

Τρίτη, 13 Οκτ 2020 - Παρασκευή, 30 Οκτ 2020

Τι είναι η «Στρατηγική γαλάζιου ωκεανού»; Έχεις ακούσει για τη «μακριά ουρά» ή το «δίκτυο 2.0»; Είναι η επικοινωνία… τέχνη; Πώς προωθούμε αποτελεσματικά ένα προϊόν ή μια υπηρεσία; Όλες οι απαντήσεις τις έχουμε στο INNOVATHENS!

*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Οκτώβριος 2020

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, επιστρέφει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο με ένα πολύ-πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες! Μαζί με το INNOVATHENS Academy και τα απογευματινά INNOVATHENS Workshops που έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, επιστρέφουν, τόσο από τον φυσικό χώρο του INNOVATHENS όσο και μέσω live streaming, τα καθιερωμένα και ιδιαίτερα δημοφιλή Free Workshops που όλες και όλοι έχουμε αγαπήσει…

INNOVATHENS Workshops | 19, 22 & 26 Οκτωβρίου 2020

Δευτέρα, 19 Οκτ 2020 - Δευτέρα, 26 Οκτ 2020

INNOVATHENS Workshops

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για το Digital Marketing; To INNOVATHENS σε περιμένει, είτε δια ζώσης είτε ψηφιακά, με μια σειρά πιστοποιημένων workshops που θα σε κάνουν expert! 

Οκτώβριος 2020 – Digital Marketing

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, επιστρέφει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο με ένα πολύ-πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες! Παράλληλα με το INNOVATHENS Academy που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, αυτό τον Οκτώβριο, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε διαφορετικούς κλάδους του Digital Marketing μέσα από μια σειρά πιστοποιημένων workshops συνολικής διάρκειας 24 ωρών. 

Social Media Certificate | Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Πέμπτη, 22 Οκτ 2020 από 17:30 - 21:30

Το πρόγραμμα, μέσα από τις 8 ώρες διάρκειας, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει πρακτικά και αποτελεσματικά στα κυριότερα Social Media.  Το περιεχόμενο εκπαίδευσης είναι ευθυγραμμισμένο με τον κλάδο και προσφέρει την μοναδική ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τη γνώση τους στα Social Media.

Εστιάζοντας στο Facebook, το Instagram, το Pinterest και το YouTube θα γίνει κατανοητή η διαδικασία που είναι απαραίτητη για να διαχειρίζεστε τα Social Media αλλά και για να πετύχετε τους στόχους της διαφήμισης σας.