Events on Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Λίστα Εκδηλώσεων

Ανακοίνωση νέων μέτρων για τη λειτουργία Τεχνόπολης | 03 Νοεμβρίου – 03 Δεκεμβρίου

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 - Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η Τεχνόπολη θα παραμείνει κλειστή το μήνα Νοέμβριο. Ωστόσο, θα συνεχίσει να παράγει ένα πλούσιο πρόγραμμα ψηφιακών εκδηλώσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις εκπαιδευτικές δράσεις του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και του Innovathens στο www.athens-technopolis.gr 

Η Τεχνόπολη δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ξεναγηθούν στους εξωτερικούς χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου αποκλειστικά σε ολιγομελείς ομάδες, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2130109325. 

Επίσης, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από το πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.gasmuseum.gr

HEMI Music Awards 2021 | Open call για καλλιτέχνες! | έως 23 Δεκεμβρίου 2020

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 - Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

Είσαι καλλιτέχνης; Θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου στο εξωτερικό;
Κάνε αίτηση τώρα!


Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ως lead partner του HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), σε προσκαλεί να συμμετάσχεις στα HEMI Music Awards (HMA)! Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου και απόκτησε εξατομικευμένη υποστήριξη, δικτυώσου με experts της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, βγες από τα σύνορα της χώρας και κατάκτησε νέα κοινά μέσα από 10 κορυφαία μουσικά συνέδρια και showcase φεστιβάλ σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Βάλ’τους Χ – Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας: 3D εικονική περιήγηση

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

Η έκθεση «Βάλ’τους Χ – Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας» επιστρέφει και μεταφέρεται εξολοκλήρου online μέσω 3D εικονικής περιήγησης που προσφέρει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αφουγκραστούν τα έργα σαν να ήταν μπροστά τους, να προβληματιστούν, και να ζήσουν την όλη εμπειρία με απόλυτη ασφάλεια εν μέσω της πανδημίας.
Η καθοριστική, καταδικαστική απόφαση στη μακροχρόνια δίκη της Χρυσής Αυγής, στις 7 Οκτωβρίου 2020 και οι ποινές που ακολούθησαν επανέφεραν στο προσκήνιο τη δουλειά του «Μαύρου Χάρτη της Ρατσιστικής Βίας». Διότι μπορεί η πλειονότητα των καταδικασθέντων να  έχει ήδη οδηγηθεί στη φυλακή ωστόσο τα εγκλήματά και οι ρατσιστικές πρακτικές τους δεν πρέπει να ξεχαστούν, ούτε να δημιουργηθεί χώρος στο μέλλον για την ανάδειξη παρόμοιων μορφωμάτων.

ChildRescue App: τεχνολογία αιχμής για την προστασία του παιδιού» | Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 5.00 – 6.00μμ., θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή εκδήλωση « ChildRescue App: τεχνολογία αιχμής για την προστασία του παιδιού» , σε συνδιοργάνωση της MADE και του INNOVATHENS powered by Samsung, της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.


Σύνοψη Προγράμματος

  • 17.00 Εισαγωγή // Αντώνης Οικονόμου , Project Manager του INNOVATHENS powered by Samsung
  • 17.15 Εισαγωγικά σχόλια για το πρόγραμμα ChildRescue// Μανταλένα Καϊλή, MADE
  • 17.20 Παρουσίαση της πλατφόρμας ChildRescue// Δρ Χρήστος Ντάνος, συντονιστής του προγράμματος ChildRescue, Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
  • 17.30 Παρουσίαση αποτελεσμάτων χρήσης του Childrescue App, // Στέφανος Αλεβίζος, Ψυχολόγος (M.Ed, PhDc), Εθνικό Κέντρο Για Τις Εξαφανίσεις Και Τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης & Ειρήνη Ριζοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός – Υπεύθυνη Γραμμών, Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, Το Χαμόγελο του Παιδιού
  • 17.50 Σχολιασμός για τις ιδέες καινοτομίας// Γιάννης Διονάτος, Συντάκτης, Περιοδικό STARTUPPER

Marketing Essentials | Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 11:00

Σε αυτό το πρόγραμμα, μαθαίνουμε τα πιο σημαντικά πεδία ανάπτυξης & όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για μια επιτυχημένη Στρατηγική Μάρκετινγκ, με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.


Θεματολογία

    -Πεδία Μάρκετινγκ
    -Δημιουργία Στρατηγικής και πλάνο δράσης
    -Value proposition για πελάτες
    -Κατανόηση των σημαντικότερων εργαλείων Μάρκετινγκ, καθώς και τις τεχνικές τους,
    -Marketing Mix για τα 4p και τα 7p
    -Το μοντέλο 4C
    -Τμηματοποίηση Αγοράς, Στόχευση
    -Positioning Προϊόντων και Υπηρεσιών

Κλείστε τη θέση σας σήμερα
Κόστος συμμετοχής: €30