Events on Πέμπτη, 27 Μαϊος 2021

Λίστα Εκδηλώσεων

«Η Αθήνα μου» | Διαγωνισμός φωτογραφίας Instagram για τις μαθήτριες και τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων της Αθήνας | Παράταση Διαγωνισμού έως 13.06

Τετάρτη, 14 Απρ 2021 - Κυριακή, 13 Ιουν 2021

«Η Αθήνα μου»

Παράταση Διαγωνισμού φωτογραφίας Instagram για τις μαθήτριες και τους μαθητές των γυμνασίων και

των λυκείων της Αθήνας

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Η Αθήνα μου» παρατείνεται έως και τις 13 Ιουνίου! Έως τώρα έχουν σταλεί πάνω από 100 φωτογραφίες μαθητών με θέμα το πλούσιο Αθηναϊκό αστικό τοπίο και συνεχίζουμε!

Εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, ανέβασε τι φωτογραφίες σου στο Instagram με hashtag #kids4thecity και #AthinaMou, κάνε follow και tagαρε το kids4thecity και πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευτούν!

Πολιτισμός στην Αθήνα | Ο Δήμος Αθηναίων αλλάζει τον πολιτιστικό χάρτη της πόλης. Αλλάζει την πόλη. Για όλους.

Πέμπτη, 22 Απρ 2021 - Παρασκευή, 30 Ιουλ 2021

Στην υλοποίηση ενός τριετούς σχεδίου για τον πολιτισμό, που στοχεύει πρωτίστως στην ενίσχυση των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι έχουν πληγεί σημαντικά λόγω της υγειονομική κρίσης,  στην αξιοποίηση και τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών, αλλά και στην πραγματοποίηση ενός ενιαίου προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων για όλους, προχωρά ο Δήμος Αθηναίων.

Για την εφαρμογή του προγράμματος ο Δήμος Αθηναίων ενώνει δυνάμεις με τους δύο φορείς πολιτισμού της πόλης που έχουν στο δυναμικό τους ανθρώπους με πολυετή εμπειρία και σημαντική τεχνογνωσία, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και την Τεχνόπολη. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή και η Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.  Επίσης, συμπράττει με το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και την Περιφέρεια Αττικής, ενώ συνεχίζει τις δημιουργικές συνέργειες με τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης μέσω του Athens Culture Net.

INNOVATHENS Education | Μάιος 2021

Σάββατο, 01 Μάι 2021 - Δευτέρα, 31 Μάι 2021

Μέσω ΖΟΟΜ ή live streaming


Θέλεις να γίνεις ειδικός στο digital marketing και το e-commerce; Θέλεις να ανοίξεις επιχείρηση και χρειάζεσαι πληροφορίες για το φορολογικό πλαίσιο; Θα ήθελες να αναπτύξεις καλές νοητικές συνήθειες στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε δεν έχεις παρά να κλείσεις θέση στα online workshops του INNOVATHENS!

Το INNOVATHENS, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζει για τον μήνα Μάιο ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς σε συνεργασία με εξειδικευμένους εκπαιδευτές και αναγνωρισμένες στον τομέα τους εταιρίες. Το πρόγραμμα απαρτίζουν αγαπημένα αλλά και νέα εργαστήρια και δωρεάν σεμινάρια που εστιάζουν σε τομείς της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, όπως το digital marketing, η φορολογία των νεοφυών επιχειρήσεων, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το NLP ή αλλιώς η παγκόσμια τάσης στις επιχειρήσεις αλλά και το πολυσυζητημένο influencing, μέσα από ένα ολοκαίνουριο premium workshop.

Και τον Μάιο, όλα τα προγράμματα θα γίνουν διαδικτυακά, μέσω ZOOM ή live streaming, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Πιο αναλυτικά:

Athens Photo World 2021 | 21 – 30 Μαΐου 2021

Παρασκευή, 21 Μάι 2021 από 12:00 - Κυριακή, 30 Μάι 2021 εώς 22:00

Η μεγάλη γιορτή του φωτορεπορτάζ κάνει εγκαίνια!

Απο 21 έως 30 Μαΐου επισκεφθείτε τις 3 υπαίθριες εκθέσεις

"Sports 'n' the City", "Ελλάδα", "Μετακίνηση 6",

το πρόγραμμα ψηφιακών προβολών στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και τις εκθέσεις των 2 νικητών των

βραβείων του 2020 στον εκθεσιακό χώρο "Μελίνα Μερκούρη" στο Θησείο.

Το Athens Photo World επιστρέφει δυναμικά από τις 21 Μαΐου με μια σειρά εκθέσεων και εκδηλώσεων που ακολουθούν την εναρκτήρια διοργάνωση του 2019. Με το φωτορεπορτάζ στο επίκεντρό του, το APW στοχεύει στην ανάδειξη του έργου των σύγχρονων φωτορεπόρτερ, της Ελληνικής και διεθνούς ειδησεογραφίας. Σε μια εποχή περιορισμών και επαναπροσδιορισμών της παγκόσμιας καθημερινότητας, η εικόνα υπήρξε – περισσότερο εμφατικά από ποτέ στη σύγχρονη ιστορία - η μόνη πραγματική δίοδος ενημέρωσης και επικοινωνίας. Οι φωτορεπόρτερ ανά τον κόσμο ανήκουν στους ελάχιστους επαγγελματίες που αδιάκοπα και με απροσδιόριστους κινδύνους, εξακολούθησαν να εργάζονται αποκαλύπτοντας τις πτυχές μιας νέας και απροσδόκητης πραγματικότητας.

Καλοκαίρι στο ΒΜΦ με δράσεις για όλη την οικογένεια | Από 23 Μαΐου

Κυριακή, 23 Μάι 2021 - Τετάρτη, 23 Ιουν 2021

Το ΒΜΦ υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στους ασφαλείς ανοιχτούς χώρους

της Τεχνόπολης με απίθανες δράσεις για όλους


Και αυτό το καλοκαίρι, μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και τους ανοιχτούς χώρους της Τεχνόπολης, αφού η ομάδα του μουσείου έχει επιμεληθεί ένα συναρπαστικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά από 3 ετών μαζί με τους συνοδούς τους έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το παλιό εργοστάσιο που έδινε φως και ενέργεια στην πρωτεύουσα για πάνω από 130 χρόνια, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Οι μικροί μας φίλοι θα παίξουν δημιουργικά ανακαλύπτοντας την τέχνη και την κηπουρική, θα γνωρίσουν το μουσείο μέσα από μια εναλλακτική διαδραστική διαδρομή που κάνει τη γνώση… παιχνιδάκι και θα συμμετάσχουν σε πρωτότυπες καλοκαιρινές δραστηριότητες που θα τους μείνουν αξέχαστες! 

Professional Digital Marketing | 24 - 27 Μαΐου 2021

Δευτέρα, 24 Μάι 2021 από 11:00 - Πέμπτη, 27 Μάι 2021 εώς 15:00

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει  online 4ήμερο πρόγραμμα Professional Digital Marketing, με εισηγητή τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο, στο πλαίσιο του κύκλου εργαστηρίων Digital Marketing Μαΐου.

Σκοπός μας να μάθετε στην πράξη Digital!

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο-πρακτικό πρόγραμμα διάρκειας 16 ωρών. Με την μοναδική δομή και τεχνογνωσία που είναι σχεδιασμένο το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση μετά το πέρας του εργαστηρίου,

-Να μπορούν να διαχειρίζονται πλήρως την ιστοσελίδα τους,

-Να κρίνουν την πορεία του Brand τους στις μηχανές αναζήτησης (SEO),

-Να ανακαλύψουν όλα τα trends στο Digital Transformation,

-Να αξιολογούν με ακρίβεια την διαδραστικότητα του κοινού τους στα Social,

-Να είναι σε θέση να προβλέπουν τα ρίσκα στο Digital Marketing,

-Να διακρίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους!