Σεμινάριο "Social Media Marketing"

Τρίτη, 18 Ιουν 2019 από 18:00 - 20:30

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, INNOVATHENS

Είσοδος Ελεύθερη

Επιχειρηματικότητα

Σεμινάριο "Social Media Marketing’"

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, στις 18:00 – 20:30

( Ώρα προσέλευσης: 17:45)

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα’‘Social Media Marketing’’.

Η ενότητα απευθύνεται:

  • Σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας 
  • Σε νέους επιχειρηματίες/Start Ups που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

*Για την παρακολούθηση της ενότητας απαιτείται γνώση στον κλάδο των ψηφιακών καναλιών (Social Media). Το συγκεκριμένο σεμινάριο δεν θα έχει καθόλου θεωρητική κατάρτιση.

Αναλυτικότερα η θεματολογία Προγράμματος:

-Social Media Intro

-Περιεχόμενο & Social Media

-Ειδική αναφορά με πρακτικές (Overview), στα Social Media

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αυστηρά. 

Για όλα μας τα σεμινάρια εκδίδεται Βεβαίωση παρακολούθησης.

Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος, Ph.D

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος,Ph.D είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Επιπλέον, έχει 3 Μετα-Διδακτορικούς τίτλους στην Συμπεριφορά Καταναλωτή, στο Digital Branding και στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns. 

Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.

Στην Ακαδημαική καριέρα του έχει πάνω από 9.500+ ώρες Διδασκαλίας στην Ελλάδα και πάνω από 2.500+ σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.