Τιμές Εισιτηρίων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 13 ευρώ ( ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 15 ευρώ

Ημερομηνία Εκδήλωσης

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 21:00

Αίθουσες Εκδήλωσης


Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100,
Κεντρική Αυλή

Η Άννα Βίσση πρώτη φορά στην Τεχνόπολη

μουσική

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ! 

Ένα μεγάλο live πάρτυ στην καρδιά της Αθήνας!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και θέλει τραγούδι και χορό, θέλει περιπέτεια και ανεμελιά, θέλει έρωτα με πάθος, θέλει παλμό, θέλει ρυθμό, θέλει πάντα... Άννα Βίσση!

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ συντονίζεται σε ρυθμούς καλοκαιρινούς και προσκαλεί όλους τους φίλους της στο μεγάλο live της φετινής της περιοδείας, στο χώρο της Τεχνόπολης, όπου εμφανίζεται για πρώτη φορά! Μαζί με τη χρυσή 13μελή της μπάντα, μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες της, σε ένα ανεπανάληπτο live party!

Τραγούδια διαχρονικά, που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι latin, pop, rock, all time classic μπαλάντες και λαϊκά που έγραψαν στο χρόνο τη δική τους ιστορία θα ακουστούν, με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και το γνωστό εκρηκτικό ταμπεραμέντο της επί σκηνής, σ’ ένα συναυλιακό show-“εμπειρία”. Την Άννα Βίσση συνοδεύουν οι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινού και οι σολίστες Παναγιώτης Τσεβάς, Δημήτρης Γάσιας και Αντώνης Ανδρέου.

Ώρα έναρξης: 21.00 

Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 13 ευρώ ( ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 15 ευρώ 

Οργάνωση παραγωγής: Mojo Live / emmetron 

Εκτέλεση παραγωγής: Novel Vox

Event tags:
μουσική