The Meet Market - 10o Djangofest

Σάββατο, 14 Σεπ 2019 από 13:00 - Κυριακή, 15 Σεπ 2019 εώς 23:59

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100

Είσοδος Ελεύθερη

Επιχειρηματικότητα

The Meet Market -  10o Djangofest: Athens Gypsy Jazz Festival 2019

Μετά από ένα διάλειμμα χαλάρωσης, η ομάδα του MeetMarket, πήρε πλοία, πήρε αεροπλάνα και επέστρεψε δριμύτερη στη βάση της. Ξεκούραστοι, μαυρισμένοι, γεμάτοι όρεξη και χαμόγελο πλατύ είμαστε έτοιμοι να εγκαινιάσουμε τη νέα σεζόν, δίνοντας το πρώτο μας ραντεβού για το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, στον αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Ετοιμάζουμε ένα πολύχρωμο διήμερο που θα κάνει την επιστροφή στην Αθήνα, στην καθημερινότητα και την πραγματικότητα λιγάκι πιο εύκολη. 

Αυτή τη φορά όμως έχουμε και μπόλικη όρεξη για gypsyjazzswing… Ω ναι, καλά το μαντέψατε! Για μία ακόμη χρονιά δίνουμε τα χέρια με το 10ο DjangoFestAthens, το φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο στη μουσική κληρονομιά του DjangoReinhardt, δηλαδή το αυθεντικό gypsyjazzmanouche που κυριαρχούσε στην Ευρώπη τις δεκαετίες του ’30 και του ’40.

Ελάτε να μας συναντήσετε σε μια διήμερη γιορτή, εμπνευσμένη από την παριζιάνικη gypsyjazzswingμουσική, γεμάτη 100+ περίπτερα καλλιτεχνών, σχεδιαστών, παραγωγών και τοπικών μικρών & μεσαίων επιχειρήσεων που θα σας αποδείξουν πως η δημιουργικότητα υπάρχει σε αφθονία και έχει ταυτότητα ελληνική!

Φυσικά, δεν θα λείπουν τα νόστιμα κοκτέιλ μας και οι λιχουδιές, οι αγαπημένοι μας djs και οι δραστηριότητες για τα παιδιά!

Λικνιστείτε ελεύθερα! 

TheMeetMarket: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage&retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJsets και θετική ενέργεια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!

www.themeetmarket.gr

Facebook Event

IG: @themeetmarket_athens

#themeetmarket #keepitlocal

For the Kids

ΠΑΙΖώΝΤΑΣ

Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 2019 | Προαύλιο Μηχανουργείου & Skywalk

16.30 –19.30

Για ακόμη μια φορά η ομάδα ΠΑΙΖώΝΤΑΣ θα βρίσκεται στο MeetMarket για υπαίθριες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπως megajenga, ziplining, slackline, καφασοαναρρίχηση και πολλά άλλα, για παιδιά που συνδυάζουν αρμονικά το διασκεδαστικό παιχνίδι με τη βιωματική μάθηση!

Η Παι-ζώντας αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους και επαγγέλματα που η ανάγκη για επικοινωνία και ταξίδι στην φαντασία μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι, τους έφερε όλους κοντά. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνούν, αλλά πάνω από όλα αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο παί-ζουν!