Φεστιβάλ «Το Κέντημα»

Παρασκευή, 15 Νοε 2019 - Κυριακή, 17 Νοε 2019

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Δεξαμενές Καθαρισμού

Εκδήλωση

Φεστιβάλ «Το Κέντημα»

Το εργοστάσιο Κλωστές Πεταλούδας διοργανώνει από 15 έως και 17 Νοεμβρίου 2019 Φεστιβάλ - έκθεση  με τίτλο «Το Κέντημα» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι (Αίθουσα Δεξαμενές Καθαρισμού).

Σκοπός του φεστιβάλ - έκθεση είναι η δημοσιοποίηση, ανάδειξη και διατήρηση της παράδοσης στην σύγχρονη κοινωνία, η μετάδοση της στις νεότερες γενιές διατηρώντας τις αξίες και την κουλτούρα μας. 

Στο Φεστιβάλ  - έκθεση θα παρουσιαστούν 300 κεντήματα με διαφορετικά μοτίβα απ όλη την Ελλάδα, τα οποία έχουν  επιρροές τόσο από την παράδοση την ιστορία όσο και από την σύγχρονη ζωή. 

Το Festival - έκθεση έχει θέμα τις Πεταλούδες, όπως και το λογότυπο της εταιρείας και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα σε μαθητές σχολείων, σχολών σε ΔΙΕΚ με συναφή αντικείμενο, πολιτιστικούς συλλόγους, ιστορικούς, ανθρώπους της μόδας κλπ.

Το Φεστιβάλ - έκθεση οργανώνεται με την συνεργασία Ιστορικών Τέχνης, λαογράφων, μουσειολόγων και εντάσσεται στην συνολική προσπάθεια της εταιρείας Μουζάκη να αναβιώσει τις παραδόσεις στην σύγχρονη κοινωνία.

Σας περιμένουμε!