Ημερομηνία Εκδήλωσης

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020

Αίθουσες Εκδήλωσης


Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100,
INNOVATHENS powered by Samsung

Liftup στο INNOVATHENS powered by Samsung

εκδήλωση

Παρουσίαση της Δανέζικης

εταιρείας συστημάτων πρόσβασης και φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. Liftup A/S

H KΑΛΥΒΗΣ ΑΕ & η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ παρουσιάζουν την Liftup στο INNOVATHENS powered by Samsung στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα των πρωτοποριακών συστημάτων πρόσβασης και φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. της εταιρείας Liftup, πλήρης ενημέρωση για τις δυνατότητες τους, καθώς και επίδειξη δοκιμαστικών μονάδων. Οι συμμετέχοντες θα

έχουν τη δυνατότητα να εκτιμήσουν οι ίδιοι την υψηλή αισθητική, τον άρτιο σχεδιασμό, την εξαιρετική ποιότητα υλικών, την εργονομία, την λειτουργικότητα και κυρίως την ασφάλεια του χρήστη που προσφέρουν τα προϊόντα Liftup, προσαρμοζόμενα σε κάθε ανάγκη του.

Προσκαλούνται όλες οι οργανώσεις Α.Μ.Ε.Α., οι οργανώσεις φροντιστών & νοσηλευτών Α.Μ.Ε.Α. καθώς και φροντιστές & νοσηλευτές ατομικά, όλοι οι ενδιαφερόμενοι κρατικοί φορείς και η τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και κάθε μελετητής, αρχιτέκτονας, μηχανικός αλλά και ιδιώτης που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί, εκτός από τα προϊόντα Liftup, για τις απαραίτητες πλέον προϋποθέσεις της δυνατότητας προσβασιμότητας ατόμων με ειδικές ανάγκες ή εμποδιζόμενων ατόμων σε κάθε είδους κτήριο.

Ποια είναι η Liftup;

Ιδρύθηκε το 2003 με έδρα τη Δανία και σκοπό την υλοποίηση και ανάπτυξη μιας ιδέας για ένα σύστημα πρόσβασης Α.Μ.Ε.Α. που μετατρέπεται αυτόματα από σκάλα σε αναβατόριο και το αντίστροφο.

Με βάση την ιδέα αυτή δημιουργήθηκε το FlexStep, το οποίο αποτελεί

σήμερα παγκόσμια πρωτοπορία!

Η Liftup σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει αξιοπρεπή βοηθήματα και όχι απλά μηχανήματα, ενώ ως στόχο έχει την δημιουργία των πιο καινοτόμων λύσεων στα συστήματα πρόσβασης και φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. προκειμένου να υπάρξουν τελικά ίσες ευκαιρίες για όλους. Και όταν λέμε όλους εννοούμε πραγματικά ΟΛΟΥΣ!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17:30 - 18:00 Προσέλευση

18:00 - 19:30 Παρουσίαση της εταιρείας Liftup A/S

19:30 - 20:30 Light Dinner

Δωρεάν Συμμετοχή

Απαραίτητη η προεγγραφή

Δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο

2103421547 ή στο email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

www.liftup-hellas.gr