6ο Συμπόσιο Κλασικής Ψυχανάλυσης: «Τα είδη της Σεξουαλικής σχέσης»

Παρασκευή, 07 Φεβ 2020 - Σάββατο, 08 Φεβ 2020

Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»

Εκδήλωση

Το Ινστιτούτο Κλασικής Ψυχανάλυσης διοργανώνει το 6ο Συμπόσιο Κλασικής Ψυχανάλυσης με τίτλο «Τα Είδη της Σεξουαλικής Σχέσης» που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. 

Το Ινστιτούτο Κλασικής Ψυχανάλυσης, στο Συμπόσιο που διοργανώνει, φιλοδοξεί να αναδείξει θέματα που αφορούν τη σεξουαλικότητα και τις μορφές της, μέσα από εργασίες με παρουσίαση κλινικών περιστατικών, αλλά και εργασίες με θεωρητικές αναλύσεις, ελπίζοντας να προσφέρει μια νέα οπτική επί τους θέματος στους συμμετέχοντες. Μπορείτε να δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για το Συμπόσιο (πρόγραμμα, ομιλητές, περιλήψεις ομιλιών) στο Ενημερωτικό Φυλλάδιο 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ 

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 7 και 8 Φεβρουαρίου 2020 

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ: Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»,  Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: Το Συμπόσιο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας και φοιτητές και όσους έχουν ενδιαφέρον για το αντικείμενο του Συμποσίου. 

>ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Η Αίτηση Συμμετοχής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου για άμεση συμπλήρωση και υποβολή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

 Γενική είσοδος - 50 € 

Φοιτητές - 20 €

(Οι φοιτητές οφείλουν να προσκομίσουν ή να στείλουν φωτοτυπία φοιτητικής ταυτότητας) 

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες του Συμποσίου κατά τη λήξη, κατόπιν αιτήματος. 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Event tags:
Συνέδριο