The Meet Market

Σάββατο, 22 Φεβ 2020 - Κυριακή, 23 Φεβ 2020

«Μηχανουργείο», «Νέοι Φούρνοι» & «Αποθήκη»

Εκδήλωση

Αισίως φτάσαμε στον ΔΕΥΤΕΡΟ μήνα του χρόνου και έπειτα από ένα απαραίτητο διάλειμμα ήρθε επίσημα η ώρα για το ΠΡΩΤΟ Meet Market της χρονιάς. 

Ο Φεβρουάριος είναι παρόν. Μπορεί να έχει μερικές ημέρες λιγότερες, αλλά αναπληρώνει με γιορτές. Γιορτές για ερωτευμένους, γιορτές για μεταμφιεσμένους και γιορτές σαν το Meet Market. 

Έχοντας δρομολογήσει ουκ ολίγες αλλαγές και ισορροπώντας ανάμεσα σε όλα τα newyearsresolutions που έχουμε θέσει, αποφασίσαμε να κάνουμε χειμωνιάτικο come back δίνοντας ραντεβού στον γνώριμο και αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, που θα μας φιλοξενήσει στις 22 και 23 Φεβρουαρίου -fyi μην ανησυχείτε, δεν θα κρυώσουμε καθόλου αφού έχουμε προνοήσει και θα βρισκόμαστε στη ζεστασιά των κτιρίων “Μηχανουργείο”, “Νέοι Φούρνοι” και “ Αποθήκη”. 

Πλησιάζει λοιπόν, η ώρα που θα συναντηθούμε ξανά και θα παρουσιάσουμε 120 περίπτερα μικρών και μεσαίων ανεξάρτητων επιχειρήσεων που θα μας αποδείξουν πως η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η αισθητική είναι αποτέλεσμα προσπάθειας και όρεξης και το Meet Market είναι η πλατφόρμα που έχει στόχο να τα αναδείξει. 

Από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι τρόφιμα, είδη για το παιδί και για το σπίτι και μια ποικιλία διάφορων άλλων σχεδιάζουμε μια βόλτα που θα κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο να μείνει σε όλους μας αξέχαστο.  Σε συνδυασμό όπως πάντα, με live μουσική από τους αγαπημένους μας djs, λίγο αλκοόλ και street food λιχουδιές ενώ παράλληλα δεν θα λείπουν, οι δραστηριότητες και τα διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας επισκέπτες. 

Σας περιμένουμε όλους, με αποκριάτικες στολές ή χωρίς στο πρώτο μας meet up για το 2020!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

LINE UP & DJ LINE UP COMING SOON!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, 2020

12:00 – 22:00 κάθε μέρα

Eίσοδος Ελεύθερη

www.themeetmarket.gr

#themeetmarket #keepitlocal

Facebook Page 

Facebook Event

IG @themeetmarket_athens