Έκθεση Χειροποίητου «Handmade Dreams» | 06 – 08 Μαρτίου 2020

Παρασκευή, 06 Μαρ 2020 - Κυριακή, 08 Μαρ 2020

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Νέοι Φούρνοι

Εκδήλωση

Η μοναδική στην Ελλάδα Έκθεση Χειροποίητου «Handmade Dreams» επιστρέφει για ακόμη μία φορά ανανεωμένη και έτοιμη να δεχτεί το κοινό σε ένα event γεμάτο Έμπνευση και Δημιουργία. Η Έκθεση Χειροποίητου «Handmade Dreams» ανοίγει τις πύλες της και σας περιμένει από τις 6 μέχρι τις 8 Μαρτίου 2020, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Οι εκθέσεις «Handmade Dreams» πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία από το 2012 και σκοπός είναι κάθε διοργάνωση να συγκεντρώνει τους καλύτερους δημιουργούς χειροποίητων προϊόντων της ελληνικής αγοράς, προκειμένου η ατομική δημιουργικότητα να μετατραπεί σε μία συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου και των δημιουργών του.

Η μεγάλη απήχηση των εκθέσεων και το υψηλό επίπεδο των δημιουργών που συμμετέχουν τις καθιέρωσε ως το σταθερό ραντεβού του κόσμου με το χειροποίητο.

Στην προσεχή έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του χειροποίητου μέσα από την καλλιτεχνική ματιά των καλύτερων δημιουργών της χώρας. Μερικές ενδεικτικές κατηγορίες των προϊόντων που παρουσιάζονται είναι οι ακόλουθες: χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, ρούχα, τσάντες είδη προσωπικής φροντίδας από αγνές πρώτες ύλες (καλλυντικά, σαπούνια κ.λπ.), τυποποιημένα τρόφιμα από αγνά υλικά (μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού κ.λπ.), είδη σπιτιού, παιδικά και βρεφικά είδη, εποχιακά κ.ά.

Με την υποστήριξη των εκθέσεων Handmade Dreams στηρίζετε τα δημιουργικά μυαλά των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων!

Είσοδος Ελεύθερη

Ωράριο Λειτουργίας: 

14:00 - 23:00 (Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020)

11:00 – 23:00 (Σάββατο & Κυριακή, 7-8 Μαρτίου 2020)

Περισσότερες πληροφορίες:

Web: www.handmadedreams.gr

Facebook: Handmade Dreams

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 321 1188 & 693 413 6066